Tottenham Hotspur Europa trainingspak 2020-2021

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag het nieuwe Tottenham Hotspur Europa trainingspak 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit trainingspak wordt door het team van manager José Mourinho gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League gedurende 2020-2021. De Londenaren eindigden afgelopen seizoen op een zesde plek in de Premier League en speelt dit seizoen dus op het tweede niveau van Europa. Eerder dit jaar lanceerden de club en Nike al een opvallend roze Tottenham Hotspur trainingspak. Het nieuwe pak heeft een wat veiliger design.

Grijs/blauwe Tottenham Hotspur training sweater en trainingsbroek 2020-2021

De training sweater van het Tottenham Hotspur Europa trainingspak 2020-2021 is namelijk overwegend blauw/grijs (door Nike ''Mystic Navy'' genoemd). De mouwen van de training top zijn licht grijs met een design van opvallende golven en stippen. Deze hebben wat weg van de structuur van DNA. Dit is een kenmerk van het Nike Strike template, dat het Amerikaanse sportmerk dit seizoen gebruikt voor alle trainingspakken. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band net boven de ellebogen. Deze band is op het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak navy blauw en bevat aan de onderkant een cyber achtig design van gele, navy blauw en grijze blokken. De swoosh van Nike staat dit jaar op beide mouwen in plaats van op de linkerborst en op het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak is dit logo geel. Dit is dezelfde tint geel als het Tottenham Hotspur 3e shirt, het voetbalshirt waarin de ''Lilywhites'' hun uitwedstrijden in de Europa League en FA Cup spelen. Deze kleur is geïnspireerd door de Nike Air Max 96 sneakers en verschillende iconische uitshirts die de club droeg in de jaren '80 en '90, waaronder de voetbalshirts van 1996-1997, 1989-1991 en 1981-1982. Ook het clubembleem van Tottenham op de linkerborst is geel. De training top heeft verder de bekende kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten en dit zorgt ervoor dat de training top zich perfect vormt naar het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het elastische materiaal van de training top (en de trainingsbroek). Dit betreft een combinatie van polyester en elastaan. De achterkant van de training top is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het Tottenham Hotspur Europa trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een donker grijze trainingsbroek met dezelfde diagonale band als op de training sweater ter hoogte van de zakken aan de zijkant van de trainingsbroek. Deze zakken zijn ook voorzien van ritsen. Verder bevat de trainingsbroek de bekende technische kenmerken. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een tailleband, waarmee je de fit van de broek aan kunt passen. De broek bevat aan de onderkant enkelritsen en heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Uiteraard zijn ook de logo's van de club en Nike weer vertegenwoordigd op de trainingsbroek. Alle Nike trainingspakken zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tottenham Hotspur Europa League pakken, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bale, Kane, Alli, Son, Hojbjerg, Ndombele, Bergwijn en andere spelers.

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het Tottenham Hotspur trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training sweater en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en in S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Check in de onderstaande winkels ook andere Tottenham Hotspur trainingskleding.

Bestel dit nieuwe trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel

of deze SHOP! 

Tottenham Hotspur trainingspak Europa 2020-2021

Blauw/grijs Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021