Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2020-2021

Het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2020-2021 is vandaag ook officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer José Mourinho vooral de uitwedstrijden in de Europa League dit seizoen. Daarnaast speelt de Spurs in dit nieuwe tenue een aantal uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup. Het 3e shirt dient namelijk als alternatief voor het reguliere Tottenham Hotspur uitshirt 2020-2021. Het nieuwe derde tenue van Tottenham heeft dit seizoen twee verschillende thema's.

Geel Tottenham Hotspur uitshirt 2020-2021

Het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt heeft een traditionele ''Spurs'' kleur, namelijk geel. Verder zijn er navy blauwe accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van de Londenaren, in het tenue verwerkt. Deze kleur komt terug in de crew neck van het tenue en in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het Tottenham Hotspur voetbalshirt een design van brede, horizontale banen. In deze banen zijn dunne verticale, flitsende strepen verwerkt. Dit design is geïnspireerd door de iconische Nike Air Max 95 sneakers, die in de jaren '90 het modebeeld van Londen bepaalde. Ook de 3e shirts van FC Barcelona, Chelsea, RB Leipzig, AS Roma en Atletico Madrid halen inspiratie uit de kleuren van historische Nike Air Max schoenen. Een ander kenmerk van het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt is de plaatsing van het clublogo. De badge prijkt namelijk op het midden van de borst. Dit is een verwijzing naar de tenues van 1982 en 1984. In 1982 won Tottenham Hotspur met spelers als Hoddle, Archibald, Perryman en Miller de FA Cup door over twee wedstrijden Queens Park Rangers te verslaan. In 1984 won de club uit Noord Londen de UEFA Cup ten faveure van Anderlecht. De swoosh van Nike prijkt in het donkerblauw onder het clublogo en daaronder staat het logo van hoofdsponsor AIA. Een laatste detail bevindt zich nog in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. Deze bevat een kleine strip met daarin een navy blauw/gele camo print. Het nieuwe Tottenham tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met op de linkerpijp de logo's van de club en Nike. De kousen zijn geel met aan de bovenkant een donkerblauwe band. Op de kousen staat bovendien de bijnaam van de club: SPURS.

De nieuwe Tottenham Hotspur tenues zijn ook weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De tenues die de spelers dragen zijn uitgerust met de VaporKnit technologie en de stadium voetbalshirts met de Dri Fit technologie van Nike. Beide systemen bewerkstelligen de perfecte afvoer van vocht en zorgen voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen daarnaast getailleerd en zijn lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door speler als Kane, Alli, Bergwijn, Son, Ndombele, Alderweireld, Hojberg en nog meer spelers en check ook het Tottenham Hotspur thuisshirt

Tottenham Hotspur 3e shirt bestellen

Het gele Tottenham Hotspur uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De Vapor Match versie van het tenue bestel je voor € 139,95. De broekjes zijn € 34,95 voor kinderen en € 39,95 voor volwassenen en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande shops kun je het tenue van Tottenham ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Tottenham Hotspur voetbalshirt altijd in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of de Nike winkel! 

of deze SHOP!

Tottenham Hotspur derde tenue 2020-2021

Tottenham Hotspur 3e shirt 2020-2021

Nike Air Max 95 sneakers