3 juli 2017

Tottenham Hotspur keepersshirt 2017-2018

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag ook het nieuwe keepersshirt voor 2017-2018 gelanceerd. Dit shirt wordt gedragen door keepers als Lloris, Vorm en Lopez tijdens de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. De Spurs eindigden afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Premier League, waardoor het dit seizoen weer in het kampioenenbal aanwezig is. Check hieronder alle informatie over het nieuwe keeperstenue van de club die dit seizoen haar thuiswedstrijden speelt in het Wembley Stadium in Londen.

Geel Tottenham Hotspur keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt voor 2017-2018 is gebaseerd op het Nike Elite Goalkeeper template van Nike. Dit is hetzelfde template als gebruikt is voor het nieuwe keepersshirt van Chelsea. Het shirt is geheel geel en bevat een ronde hals met aan de achterkant nog een zwarte strip. Ook de zijkanten van het keeperstenue bevatten een zwarte strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Verder wordt het Nike Elite template gekenmerkt door de flitsende strepen over de mouwen. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen door tot een deel van de bovenkant van de achterkant van het shirt. Verder heeft het shirt een vrij simpel design. De rechter borst van het nieuwe keeperstenue bevat de swoosh van Nike in het zwart. Nike is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club en heeft Under Armour vervangen. De andere borst bevat het logo van de club. Dit logo is geïnspireerd door het logo van het seizoen 1960-1961. Dit was voor Tottenham een legendarisch seizoen, omdat het als eerste na-oorlogse Engelse club zowel het kampioenschap als de FA Cup op haar naam schreef. Sponsor AIA versiert het midden van het shirt. Het nieuwe keeperstenue van Tottenham wordt gecompleteerd door een geel broekje met aan de zijkanten een zwarte strip. De keeperskousen zijn bovendien geel met zwarte details.

De tenues van Tottenham Hotspur zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt, uitshirt of trainingspak van de Engelse club.

Tottenham Hotspur keepersshirt kopen

Het nieuwe, gele Tottenham Hotspur keepersshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen een prijs van € 74,95. In de onderstaande online winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen. Of check het overzicht met beschikbare Tottenham producten hiernaast of hieronder. Directe levering.

Scoor het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt vanaf nu in DEZE SHOP