2 juli 2017

Chelsea keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe keepersshirt van Chelsea is tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt door de club en Nike. Het nieuwe keepersshirt wordt door Courtois, Carvalho en Collins gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Vanaf dit seizoen is Nike de kledingsponsor van ''The Blues.'' Eind 2016 maakten beiden partijen bekend een samenwerking voor maar liefst 15 jaar te zijn aangegaan. Nike heeft daarmee adidas vervangen als kledingsponsor. Het Duitse sportmerk was sinds 2006 verbonden aan de Londenaren. Check hieronder alles voer het keepersshirt en bovendien waar je deze exclusief kan kopen!

Oranje Chelsea keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe keepersshirt en tenue van Chelsea is in stijl van de Hollandse kleuren. Het shirt is namelijk overwegend oranje en wordt verder gekenmerkt door de flitsende witte strepen over de mouwen. Deze strepen lopen ook door in het vlak aan de bovenkant van de achterkant van het shirt. Hiermee is het shirt gebaseerd op het Nike Elite goalkeeper template, welke ook voor de keepersshirts van clubs als Barcelona en Paris Saint Germain gebruikt wordt dit jaar. Het nieuwe keepersshirt van The Blues is verder uitgerust met een ronde hals en op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Yokohama Tyres versiert het midden van het tricot sinds het seizoen 2015-2016. De zijkanten van het shirt bevatten een witte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het keeperstenue van Courtois wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten ook weer een witte strip. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen van het keeperstenue van The Blues zijn bovendien oranje met flitsende witte strepen over de achterkant.

Zoals alle performance kleding van Nike zijn ook de nieuwe keeperstenues van Chelsea uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Chelsea.

Chelsea keepersshirt kopen

Het nieuwe Chelsea keepersshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor kinderen € 74,95 en voor volwassenen € 89,95. In deze shops kan je het nieuwe Chelsea tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers! Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Wil je andere Chelsea producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Koop het nieuwe Chelsea keeperstenue vanaf nu in deze WINKEL

of in DEZE SHOP!