1 juli 2017

Chelsea thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Nike thuisshirt van Chelsea is vandaag officieel gelanceerd. Dit gebeurt een dag na het eindigen van het contract tussen adidas en de Londenaren. Vorig jaar rond deze tijd maakten adidas en Chelsea bekend na het seizoen 2016-2017 niet meer met elkaar door te gaan. In oktober 2016 werd Nike als nieuwe kledingsponsor gepresenteerd. Het Amerikaanse sportmerk en de Londense club van trainer Conte bereikte een overeenstemming voor de duur van vijftien seizoenen en tientallen miljoenen euro's. Het was even wachten, maar de nieuwe shirts van de Chelsea zijn vandaag officieel gelanceerd. Hieronder bespreken we het nieuwe thuisshirt van de kampioen van Engeland. In dit nieuwe shirt speelt Chelsea de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Stamford Bridge.

Direct enthousiast over het nieuwe Chelsea shirt? Koop het nieuwe Chelsea Nike shirt vanaf nu in deze online winkel (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking) of in DEZE ONLINE STORE

Chelsea thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Chelsea thuisshirt en tenue voor 2017-2018 is gebaseerd op het Nike Vapor template en haalt haar inspiratie uit de shirts van de jaren '70. De designers van Nike hebben een origineel shirt van de jaren '50 als uitgangspunt genomen om de kleur van het thuisshirt voor 2017-2018 te bepalen.. Het shirt is zoals altijd geheel ''Chelsea blue.'' Verder is het nieuwe voetbalshirt van de in 1905 opgerichte club uitgerust met een ronde hals en heeft het een vrij simpel design. De achterkant van de crew neck is uitgerust met twee blauwe strepen. Deze worden aan de achterkant van de kraag onderbroken door de naam van de club: CHELSEA FC. Het shirt van de zesvoudig kampioen van Engeland heeft verder een vrij clean design. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Op het midden van het nieuwe thuisshirt staat het logo van sponsor YOKOHAMA TYRES. Het autobandenmerk is sinds 2015 de hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. De zijkanten van het tenue bevatten een blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De binnenkant van de mouwen bevatten nog unieke details. De bies van de rechter mouw bevat aan de binnenkant de tekst: ''THE BLUES'' en de andere mouw de tekst: ''EST 1905.''

Het nieuwe thuistenue van de Engelse kampioen wordt gecompleteerd door een blauw broekje. Op de shorts prijken ook de logo's van de club en Nike. De zijkanten van het broekje zijn ook weer uitgerust met een strip. De kousen van het nieuwe tenue bevatten witte kousen. Op de sokken staat ook weer de naam van de club en de swoosh van Nike. De nieuwe Chelsea tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic VAPOR MATCH tenues zijn uitgerust met de nieuwe Aeroswift technology. Check meer over deze technologie hieronder. Check bovendien alle details van het nieuwe uitshirt. De nieuwe Chelsea tenues worden vanaf nu gedragen door Hazard, Kanté, David Luiz, Fabregas, Pedro, Moses, Matic, Batshuayi en andere spelers van de Londenaren. Of ontdek het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2017-2018. 

Chelsea thuisshirt en tenue kopen

Het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Chelsea ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Dit is de printing die de spelers ook op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Het shirt is onder andere beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL en ook in de authentic versie. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Chelsea thuisshirt vanaf nu in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE ONLINE STORE! (inclusief nieuwe trainingskleding)

Technische informatie Chelsea authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

Chelsea en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe thuisshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.