2 juli 2017

Chelsea trainingspak 2017-2018

Chelsea en Nike hebben tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 het nieuwe trainingspak gelanceerd. Dit pak dragen de spelers van Chelsea tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Nike is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor de productie van de tenues en trainingskleding van de club. Nadat adidas hiervoor vanaf 2006 verantwoordelijk was, heeft het Amerikaanse sportmerk het stokje overgenomen. Het nieuwe pak van ''The Blues'' bestaat dit seizoen uit een drill top/training sweater en een strakke tech trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe trainingspak van de club die onder leiding staat van Conte.

Chelsea training sweater en trainingsbroek 2017-2018

Chelsea en Nike hebben twee verschillende training tops gelanceerd. Het overwegend blauwe training top is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt en de witte training sweater is in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. De blauwe drill top wordt door de spelers vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en de andere sweater ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide tops worden gekenmerkt door de hoge hals met een rits, welke doorloopt over de borst. Beide tops bevatten aan de achterkant een strip. Deze is contrasterend aan de kleur van de sweater. Bij de blauwe drill top is deze wit en bij de witte is deze blauw. Dit geldt ook voor de strip over de schouders en mouwen. Deze strip is dit seizoen verdeeld in wat dunnere streepjes. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je geen bewegingsvrijheid verliest. Op de rechter borst van de sweater staat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op Stamford Bridge. De trainingskleding bevat niet het logo van hoofdsponsor YOKOHAMA TYRES. Op de trainingskleding staat het Thaise energiedrankje Carabao. Beide partijen hebben sinds 2016 een deal. De drill tops van de Londenaren worden bovendien gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de top nog strakker om het lichaam.

Het nieuwe pak van Chelsea wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze aan de onderkant ritsen bevat, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm wat aan kan passen. De zijkanten van de broek bevatten een witte strip en de broek is bovendien uitgerust met twee zakken. Ook de logo's van Chelsea en Nike prijken op de broek.

De trainingskleding van Chelsea is dit seizoen uitgerust met de Dry Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Chelsea trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Chelsea voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De drill top en trainingsbroek hebben beiden een prijs van € 65,- voor volwassenen en voor kinderen zijn deze € 55,-. Chelsea en Nike hebben ook een trainingspak met een jack gelanceerd. Dit pak is voor kinderen € 100,- en voor volwassenen € 120,-. Beide pakken kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Chelsea producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak vanaf nu in DEZE ONLINE STORE