Chelsea thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

Het duurt nog even voordat het voetbalshirt officieel gelanceerd wordt, maar vandaag kunnen we de eerste afbeelding van het Chelsea thuisshirt 2024-2025 laten zien. Het is dus nog maar de vraag of dit ook echt het nieuwe voetbalshirt van ‘’The Blues’’ wordt. Het tenue wordt pas medio juni/juli officieel gepresenteerd door de Londense club en kledingsponsor Nike. In het tenue speelt het team van manager Mauricio Pochettino de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden op Stamford Bridge gedurende volgend seizoen.

Golven en oranje accenten

Het klassieke design van het Chelsea thuisshirt 2023-2024 wordt ingeruild voor een iets creatievere look. Dat komt net name door de all-over print die waarschijnlijk op het nieuwe tenue is verwerkt. Het overwegend blauwe voetbalshirt bevat een patroon van verticale witte golven met een brushed effect. Het effect doet denken aan een zandstorm op een schuimende oceaangolf. Verder bevat het tenue naar verluidt oranje accenten. Deze kleur komt terug in de witte v-hals en in de omranding van de swoosh van Nike op de rechterborst en alle andere logo’s op het voetbalshirt. De laatste keer dat een Chelsea voetbalshirt oranje accenten had was tijdens het seizoen 1995-1996. Destijds was het uitshirt een combinatie van grijs en oranje. In het laatste decennia waren wel meerdere keeperstenues van ‘’The Blues’’ oranje. Nooit eerder had een thuisshirt oranje accenten. Op de linkerborst prijkt weer het clublogo. Dit logo lijkt een speciaal 3D effect te hebben, inclusief een oranje randje. Het is nog niet bekend of het logo van Infinite Athlete volgend jaar op de Chelsea FC tenues staat. Het databedrijf is sinds dit jaar de shirtsponsor van de club en het is niet bekend of dit contract volgend seizoen nog doorloopt. Wel heeft Chelsea een nieuwe mouwsponsor. Het logo van BingX staat namelijk sinds begin dit jaar op de tenues. Welke andere details het nieuwe Chelsea shirt bevat, is nog niet bekend. Het tenue wordt waarschijnlijk weer compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met oranje accenten en wellicht hetzelfde patroon als het voetbalshirt. De sokken van het nieuwe tenue zijn wit of blauw en bevatten ook oranje details.

Nogmaals: of dit ook echt het Nike Chelsea thuisshirt 2024-2025 wordt, weten we pas deze zomer. Traditiegetrouw worden de tenues voorafgaande aan het nieuwe seizoen gepresenteerd.

Chelsea voetbalshirt bestellen

Het Nike Chelsea thuisshirt 2024-2025 kun je dus ook pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als dit seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 94,95 en het authentic voetbalshirt € 149,95. Voor kinderen is het thuisshirt € 94,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn €19,95. Check ook de huidige Chelsea collectie in de onderstaande winkels. Inclusief officiële bedrukking!

Chelsea thuisshirt 2024-2025 uitgelekt