Chelsea thuisshirt 2024-2025 brandt blauw!

Het Chelsea thuisshirt 2024-2025 is officieel gepresenteerd door Nike en de Londense club met het motto: ‘’We Burn Blue’’. Na twee teleurstellende seizoen moet het dit jaar weer gaan gebeuren in Londen. Het design van het shirt mag voor de tegenstanders best een beetje afschrikwekkend werken en dat kunnen we bij het nieuwe Chelsea shirt zeker niet ontkennen, maar daarover straks meer.

In het nieuwe tenue spelen ‘’The Blues’’ de Premier League, FA Cup, League Cup en de Conference League wedstrijden op Stamford Bridge gedurende het seizoen 2024-2025. Bovendien wordt het nieuwe tenue door het vrouwenteam en alle jeugdteams gedragen!

Geïnspireerd door de levendige en vurige passie binnen de club!

Chelsea gaat met de managers Enzo Maresca (mannen) en Sonia Bompastor (vrouwen) een nieuw tijdperk met volle energie en nieuwe passie in en dat brengt nieuw vuur met zich mee. En dus kleurt Stamford Bridge dit seizoen niet alleen blauw, maar brandt het ook blauw! Het Chelsea thuisshirt 2024-2025 heeft een levendige blauwe kleur met een design van vlammen/golven in een felle tint lichtblauw. Dit design symboliseert de brandende passie om de club te verenigen en om weer voor prijzen te gaan. Dit seizoen heeft het Chelsea thuisshirt ook oranje accenten. Deze kleur komt terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de omranding van de zilveren swoosh van Nike op de rechterborst en de omranding van het clublogo op de linkerborst.

De tint oranje symboliseert een ander soort vuur binnen de club, namelijk alle talenten! Het trainingscentrum van Chelsea in Cobham staat bekend om het stimuleren van talent op het wereldpodium. De huidige selectie van zowel het mannen- als het vrouwenteam is een mix van nationaal en internationaal jeugdtalent, die klaar zijn om hun stempel op het spel te drukken. De oranje accenten zijn een knipoog naar de energie en het potentieel van de jeugdige talenten.

Verder heeft het voetbalshirt een opvallend ‘’melting’’ patroon op de body. Dit patroon lijkt op vloeibaar goud en zilver en vertegenwoordigt de samensmelting van de historie van Chelsea met de jeugdcultuur in de stad.

Tot zover de symboliek omtrent het Chelsea thuisshirt 2024-2025. Het voetbalshirt heeft een ronde hals en alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. Het short van het thuistenue is blauw en bevat hetzelfde patroon als het voetbalshirt. De logo’s van Nike en de club hebben ook dezelfde look als op het voetbalshirt. De sokken zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band en op het midden een blauwe swoosh en de leeuw uit het clublogo.

Extra informatie

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit en Nike Dri Fit ADV. De Chelsea stadium/replica voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie en de authentic voetbalshirts de Nike Dri Fit ADV technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd en hebben extra ventilatiezones. Deze ventilatiezones zijn verwerkt in het knit textuur van het voetbalshirts. Het Chelsea en Nike en logo betreffen Liteflex logo's. Deze logo’s zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zijn licht en bevatten kleine gaatjes, voor een nog betere ventilatie. De Liteflex logo’s hebben een siliconen look en feel. De authentic voetbalshirts bevatten ook het zogenaamde Metaprisma effect. Dit is een speciaal concept waarbij de traditionele kleuren van de shirts versterkt worden door licht en beweging
  • Pasvorm: Replica – Normaal, Authentic - SlimFit

Chelsea voetbalshirt bestellen

Het Nike Chelsea thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 99,95 en het authentic voetbalshirt € 149,95. Voor kinderen is het thuisshirt € 79,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn €19,95. In deze winkels kun je de Chelsea tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Chelsea thuisshirt 2024-2025 brandt blauw!
Chelsea thuisshirt 2024-2025 brandt blauw!
Chelsea thuisshirt 2024-2025 brandt blauw!
Chelsea thuisshirt 2024-2025 brandt blauw!