Dit zijn de Chelsea trainingspakken 2023-2024 van Nike

De spelers van Chelsea dragen dit seizoen weer verschillende trainingspakken! Het Chelsea trainingspak 2023-2024 wordt namelijk op verschillende momenten gedragen en met name tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden. Dit seizoen spelen ‘’The Blues’’ geen Europees voetbal. Ook dit jaar bestaat het trainingspak uit een training sweater en een trainingsbroek.

Zwart/goud Chelsea trainingspak 2023-2024

De spelers van Chelsea dragen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden een vrij chique trainingspak en dat heeft alles te maken met de kleuren combinatie van dit pak. Dit trainingspak is namelijk zwart met gouden accenten. De inspiratie voor deze kleurencombinatie vormt King’s Road, één van de grootste winkelstraten in de stad, gelegen in de wijk Chelsea. De Chelsea training sweater heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De body van de training sweater is zwart en de mouwen zijn deels wit en deels zwart. Het zwarte gedeelte van de mouwen bevat een patroon van ruiten en diagonale lijnen, die kenmerkend zijn voor het Nike Strike template. Het logo van Nike (rechterborst) en Trivago (midden) zijn goud. Het Chelsea embleem op de linkerborst is wit met gouden lijnen. De training sweater heeft natuurlijk weer de gebruikelijke functionele accenten. De sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte pasvorm. Dit trainingspak wordt compleet gemaakt door een volledig zwarte trainingsbroek met gouden logo’s. De trainingsbroeken zijn aan de onderkant weer uitgerust met enkelritsen.

Mintgroen Chelsea trainingspak 2023-2024

Ter voorbereiding op de wedstrijden waarin het Chelsea 3e shirt 2023-2024 gedragen wordt, draagt het team van manager Mauricio Pochettino een mintgroen trainingspak. Dit is dezelfde kleur als het alternatieve uitshirt. De mouwen zijn aan de bovenkant zwart en aan de bovenkant van de hals bevindt zich een grijs vlak. Alle logo’s op deze training sweater zijn ook zwart(/mint groen). Dit trainingspak wordt ook compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek, maar dan zijn de logo’s op de trainingsbroek niet goud, maar mintgroen.

Functionele kenmerken

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Duimgaten aan onderkant training sweater
  • Semi-hoge hals training sweater
  • Langere achterzoom training sweater, voor de optimale bescherming
  • Trainingsbroek: Tailleband met trekkoord aan bovenkant om pasvorm aan te passen
  • Trainingsbroek: Enkelritsen aan onderkant
  • Trainingsbroek: Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt strak om de enkels en kuiten
  • Trainingsbroek: Zakken met ritsen om spullen in op te bergen

Chelsea trainingspak bestellen

De Nike Chelsea trainingspakken 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 59,95. De trainingsbroek is ook beschikbaar vanaf € 59,95. Check ook andere Chelsea trainingskleding in deze winkels!

Voetbalshop
vanaf € 59.95
Bestellen >
Nike.nl
vanaf € 59.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 59.95
Bestellen >

Dit zijn de Chelsea trainingspakken 2023-2024 van Nike
Dit zijn de Chelsea trainingspakken 2023-2024 van Nike
Dit zijn de Chelsea trainingspakken 2023-2024 van Nike
Dit zijn de Chelsea trainingspakken 2023-2024 van Nike