Dit is het Nike Chelsea Tech Fleece joggingpak 2023-2024

De officiële Chelsea Nike collectie bevat dit seizoen ook weer een Chelsea tech fleece joggingpak! Helaas wordt dit joggingpak (vrijwel) niet door de spelers gedragen. Het tech fleece trainingspak is sinds de introductie in 2013 één van de populairste items in de kledinglijn van Nike en aangezien het pak perfect van pas komt tijdens de koude herfst- en winterdagen, kunnen we het Chelsea Nike tech fleece sweat trainingspak niet onbesproken laten. Het pak bestaat ook dit jaar weer uit een vest en een joggingbroek.

Chelsea FC Nike Tech Fleece vest 2023-2024

Het Chelsea Nike tech fleece trainingspak 2023-2024 heeft hetzelfde thema als het Chelsea thuisshirt 2023-2024. De gouden accenten zijn geïnspireerd door King’s Road, één van de belangrijkste winkelstraten van Londen, gelegen in de wijk Chelsea. De gouden accenten komen terug in de logo’s van Chelsea en Nike op de borst. Het vest is verder ook geheel in stijl van de kleuren van het Chelsea thuisshirt. Het tech fleece vest heeft namelijk de iconische kleur Chelsea blauw en wordt verder gekenmerkt door de iconische v-baan over de borst. Deze 26 graden heeft een speciale betekenis voor Nike. De v-baan is namelijk geïnspireerd door de chevron op de windbreakers van Nike. De windrunners werden door het Amerikaanse sportmerk in 1978 geïntroduceerd en was het eerste kledingstuk dat door Nike geproduceerd werd. Voor die periode was het sportmerk alleen gespecialiseerd in de productie van schoenen. Het tech fleece jack bevat verder een hoge hals met een capuchon, waarin je je heerlijk kunt verbergen deze winter. Verder bevatten de zijkanten van het jack twee zakken en is de linkermouw ook uitgerust met een zak met een rits. De geribte boorden van het jack zorgen ervoor dat het vest naadloos aansluit op het lichaam.

Chelsea Nike tech fleece joggingbroek 2023-2024

Het Chelsea Nike tech fleece trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingbroek. Ook op de sweat pants zijn de logo’s van Nike en Chelsea goud. Het opvallende aan de broek is dat deze ook een v-baan ter hoogte van de heupen bevat. Verder is de trainingsbroek ook uitgerust met twee zakken aan de bovenkant. De onderkant van de broek bevat cuffs, zodat de broek perfect aansluit op de benen.

Materiaal

Het belangrijkste van de Chelsea tech fleece pak is hoe dan ook het materiaal waarvan het gemaakt is. De sweatstof wordt door Nike ‘’Tech Fleece’’ genoemd. Dit is een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Kenmerkend aan dit materiaal is dat het heel zacht aanvoelt en zowel aan de binnenkant- als de buitenkant glad is. Het voordeel hiervan is dat je altijd verzekert bent van warmte wanneer je dit pak aanhebt.

Inmiddels is dit joggingpak ook in een grijze versie beschikbaar!

Chelsea tech fleece joggingpak bestellen

Het Nike Chelsea tech fleece joggingpak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het pak is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) beschikbaar. Het vest en de joggingbroek hebben allebei een prijs van € 129,95.  

Nike.nl
vanaf € 129.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 129.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 129.95
Bestellen >

Dit is het Nike Chelsea Tech Fleece joggingpak 2023-2024
Dit is het Nike Chelsea Tech Fleece joggingpak 2023-2024
Dit is het Nike Chelsea Tech Fleece joggingpak 2023-2024
Dit is het Nike Chelsea Tech Fleece joggingpak 2023-2024