2 juli 2017

Tottenham Hotspur trainingspak 2017-2018

Vandaag is ook het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur officieel bekend gemaakt door Nike en de Londense club. Het nieuwe trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Nike prijkt voor het eerst dit seizoen op het nieuwe pak van de Engelse club. Afgelopen week tekenden beide partijen een meerjarige overeenkomst om de tenues en trainingskleding van de club te verzorgen. Het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur bestaat dit seizoen uit een drill of training top en een strakke trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak en check ook waar je deze exclusief kan kopen!

Tottenham Hotspur drill top en trainingsbroek 2017-2018

De trainingssweater of drill top van het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak is dit jaar een heldere kleur blauw. Deze kleur wordt door Nike ''photo blue'' genoemd. Daarnaast is de drill top uitgerust met navy blauwe (binary) accenten. Deze navy blauwe accenten zien we terug in een strip aan de achterkant van de hoge hals en in een strip over de schouders en mouwen. Dezer strip is weer verdeeld in dunnere streepjes. Verder wordt de training top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike. Het Amerikaanse sportmerk heeft Under Armour vervangen. Under Armour was vanaf 2012-2013 kledingsponsor van de club. De linker borst bevat het logo van de club. Opvallend betreft dit een ander logo dan op het nieuwe thuisshirt en uitshirt staat. Het logo op de voetbalshirts voor 2017-2018 is geïnspireerd door het logo van de jaren '50. De nieuwe training top van de club uit Londen bevat strakke mouwen met aan de onderkant duimgaten. Door deze duimgaten valt de training top nog strakker om het lichaam en hebben deze de fit van een handschoen.

Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten een helder blauwe strip en is ook uitgerust met zakken met een rits. De ritsen komen ook weer terug aan de onderkant van de trainingsbroek. Hierdoor kan je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit doen. De broek betreft een zogenaamde tech trainingsbroek, welke strak om de benen valt. Verder mogen de logo's van Nike en de club op de trainingsbroek niet ontbreken.

Zoals alle trainingskleding van Nike is ook dit pak van de Spurs uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Eriksen, Vertonghen, Alderweireld, Kane en Alli! Check ook de nieuwe trainingsshirts van Tottenham Hotspur. 

Tottenham Hotspur trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De top heeft voor volwassenen een prijs van € 65 en voor kinderen € 55,-. De trainingsbroek heeft dezelfde prijs voor volwassenen en kinderen. Het pak is bovendien gelanceerd in een versie met een jack. De prijs van dit pak is voor kinderen € 100,- en voor volwassenen €120,-. Wil je andere producten van Tottenham Hotspur kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak van TOTTENHAM direct voor KIDS en volwassenen in DEZE SHOP!

of deze online Tottenham winkel