2 juli 2017

Tottenham Hotspur trainingsshirts 2017-2018

Tottenham Hotspur en Nike hebben tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 ook de nieuwe trainingsshirts voor 2017-2018 gelanceerd. Deze shirts dragen de spelers van Londense club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. De club en Nike hebben twee verschillende training tops gelanceerd. Het ene shirt wordt vooral gebruikt voor de trainingen van de club en het andere shirt wordt vooral gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. We bespreken het design van beide nieuwe Nike trainingstenues hieronder!

Blauw Tottenham Hotspur trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe trainingsshirt van Tottenham is gebaseerd op het standaard template dat Nike gebruikt voor de trainingsshirts van 2017-2018. Dit template komt bijvoorbeeld ook terug in het trainingsshirt van Barcelona of van Paris Saint Germain. Het shirt heeft een heldere kleur blauw (photo blue) en wordt verder gekenmerkt door de navy blauwe accenten. Deze navy blauwe details wordt door Nike ''binary blue'' genoemd. De achterkant van het trainingsshirt bevat een navy blauwe strip en over de schouders en mouwen loopt bovendien een navy blauwe strip. Deze band is dit jaar verdeeld in dunnere streepjes. Verder heeft het shirt een vrij straight design. De achterkant van het shirt is nog uitgerust met een zoom met een split voor de optimale bewegingsvrijheid. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Dit shirt heeft een prijs van € 44,95 voor volwassenen en € 39,94 voor KIDS.

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2017-2018

Het pre match top of warming-up shirt heeft een wat rijker design en is dan ook wat duurder. Daarover straks meer. Het inloopshirt van Tottenham Hotspur voor 2017-2018 bevat een echt retro design. Het shirt is namelijk uitgerust met een all-over print van zeshoeken, waardoor de shirts ook een flitsend design op het veld hebben. Deze all-over print is een combinatie van licht en donker blauw. Ook dit shirt is uitgerust met een ronde hals en navy blauwe blauwe accenten aan de achterkant en in de strip over de schouders en mouwen. De swoosh van Nike is niet goed zichtbaar op het shirt, maar prijkt in het wit op de rechter borst. De andere borst bevat weer het logo van de club, die dit seizoen haar thuiswedstrijden speelt in het Wembley Stadium. Op de achterkant van deze pre match top prijkt de bijnaam van de club: SPURS. Dit shirt heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen.

Beide trainingstenues van de Londense club kunnen worden gecompleteerd door een blauw trainingsbroekje met aan de zijkanten een strip. Zoals alle trainingskleding van Nike, waaronder het nieuwe trainingspak, zijn de nieuwe trainingsshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Tottenham Hotspur trainingsshirt kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingsshirt en warming-up shirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de Engelse club uit Londen scoren? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwe trainingsshirts van Tottenham in DEZE SHOP!

of deze online Tottenham winkel