2 juli 2017

Tottenham Hotspur uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Tottenham Hotspur is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Londense club. Vanaf dit seizoen is Nike de kledingsponsor van de Londense club. Het Amerikaanse sportmerk vervangt Under Armour vanaf dit seizoen als nieuwe kledingsponsor. Nike en de Spurs tekenden deze week een meerjarige overeenkomst, waardoor de swoosh de komende seizoenen op de rechter borst van de voetbalshirts van Tottenham prijkt. In het nieuwe uitshirt speelt Tottenham de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. De Londense club, die dit seizoen haar thuiswedstrijden speelt in het Wembley Stadium in Londen, eindigde afgelopen seizoen op een knappe tweede plaats. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt.

Wil je direct het nieuwe Nike shirt van de Spurs kopen voor kinderen of volwassenen met officiële bedrukking? Check deze online winkel (inclusief officiële bedrukking) of DEZE SHOP

Navy blauw Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2017-2018 bevat de kleur die al meerder keren in de geschiedenis van de club is terug gekomen. Het shirt is namelijk overwegend navy blauw. Hiermee is het voetbalshirt gebaseerd op de uitshirts van de club tijdens de jaren '50 en '60 en op het uitshirt van 2012-2013. De jaren '50 en '60 waren vooral op nationaal gebied succesvol. Zowel in 1951 als in 1961 werd de club kampioen van Engeland en in 1963 schreef de Londense club de Europa Cup II op haar naam. Bovendien werd zowel in 1961 als in 1962 en 1967 de FA Cup gewonnen.

Het nieuwe shirt van 'de ''Spurs'' heeft dus een legendarische achtergrond, waardoor het nieuwe tricot ook weinig fratsen bevat. Het shirt is navy blauw en bevat uiteraard ook de witte accenten uit de clubkleuren van de club van trainer Pochettino. De witte accenten zijn te vinden in een witte band aan de achterkant van de ronde hals en in een band aan de zijkanten van het voetbalshirt. De band aan de zijkanten zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Een speciaal detail bevindt zich ook op de achterkant van het voetbalshirt. Hier staat namelijk de bijnaam van de Engelse club: ''SPURS.'' Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Nike vervangt vanaf dit seizoen Under Armour. Under Armour was vanaf 2012-2013 de kledingsponsor van de in 1882 opgerichte club. Het embleem van de Londenaren op de linker borst betreft overigens een vintage embleem , gebaseerd op het logo van de jaren '50. Op het midden van het nieuwe shirt staat het logo van shirtsponsor AIA. Het nieuwe uittenue van Tottenham Hotspur wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje. De zijkanten van het short bevatten een witte strip en ook op de shorts staan de logo's van de club en Nike. De kousen van het uittenue zijn navy blauw en uitgerust met de swoosh van Nike en de naam van de club: SPURS.

Zoals alle tenues van Nike zijn de uittenues van Tottenham uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Alli, Kane, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, Walker en andere sterspelers. Check ook het Tottenham Hotspur thuisshirt voor 2017-2018.

Tottenham Hotspur uitshirt en tenue kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Tottenham Hotspur ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor gebruiken we de originele en officiële Premier League printing, welke de spelers ook op het shirt dragen gedurende de wedstrijden in de competitie dit seizoen. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt vanaf nu in deze WINKEL (inclusief officiële bedrukking)

of in DEZE SHOP (inclusief nieuwe trainingskleding)

Technische informatie Tottenham Hotspur authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

Tottenham Hotspur en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe uitshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.