Spanje uitshirt 2021-2022

Spanje speelt tijdens het EK van 2021 ook in een nieuw uitshirt!  In november presenteerden de Spaanse voetbalbond en adidas al het nieuwe Spanje Euro 2020 thuisshirt en nu is ook het Spanje uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de selectie van bondscoach Luis Enrique niet alleen de uitwedstrijden tijdens het EK van 2021, maar ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 op vreemde bodem. Adidas is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van het Spaanse voetbalelftal. Deze functie heeft het merk sinds 1992 en het contract met de Spaanse bond loopt in ieder geval nog tot 2026.

Spanje EK 2020 uitshirt

Het Spanje uitshirt voor 2020-2021 heeft een bekend template. Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door het Condivo 20 template. Dit template kennen we onder andere van het nieuwste Colombia uitshirt 2020-2021 en het Argentinië Copa America 2020 uitshirt. Het Spanje EK 2021 uitshirt is overwegend wit met een all-over camouflage print in het zilver/grijs over de voorkant en achterkant van het tenue. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van adidas. De print op het nieuwe voetbalshirt van ''La Roja'' symboliseert de creatieve speelstijl van het nationale elftal. Een ander kenmerk van het voetbalshirt is de dunne v-hals. Het tenue is verder uitgerust met details uit de kleuren van de Spaanse vlag. Deze kleuren komen namelijk terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Hier is een brede band te vinden met aan de onderkant drie lijnen in het rood/geel/rood. De drie adidas strepen op het tenue staan in het zilver op de schouders. Het adidas logo op de rechterborst is rood en ook het logo van de Spaanse voetbalbond (Real Federación Española de Fútbol/ RFEF) is rood. Boven het logo staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Ook de achterkant van het nieuwe Spanje uitshirt bevat in de nek nog een speciaal detail. Hier is de leeuw uit de Spaanse vlag en het schild van het land verwerkt. Het is dit jaar namelijk 100 jaar geleden dat de tenues van het Spaanse voetbalelftal voor het eerst een leeuw op de tenues bevatten. 

Het Spanje uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zilveren adidas strepen. De logo's van de Spaanse voetbalbond en adidas op het broekje zijn ook weer fel rood. De kousen hebben dezelfde kleuren als het voetbalshirt en broekje. Deze zijn wit met aan de bovenkant zilveren adidas stripes en op het midden in het fel rood de initialen van de voetbalbond; RFEF.  Alle nieuwe adidas tenues zijn weer uitgerust met de bekende technologieën. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues bevatten de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof verwerkt en zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De authentic voetbalshirts zijn daarnaast wat lichter en bevatten een ronding aan de onderkant. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Spanje uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ramos, Adama Traore, Ferran Torres, Ansu Fati, Thiago Alcantara, Asensio, Pedri, Isco, Alba, Busquets, Olmo, Asensio, Morata en andere spelers. 

Spanje uitshirt bestellen

Het nieuwe Spanje uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is hetzelfde als het thuisshirt. Het shirt is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het voetbalshirt is voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het authentic tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 129,95. De broekjes zijn € 34,95 voor kinderen en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Spanje voetbalshirt in deze fanshop

of de officiële adidas SHOP 

of deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

 

Spanje uitshirt 2021-2022

Spanje Euro 2021 voetbalshirt

Spanje uittenue 2021-2022