12 november 2019

Colombia uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Colombia Copa America 2020 voetbalshirt is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Colombiaanse voetbalbond. In dit tenue speelt het Colombiaanse voetbalelftal niet alleen de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, maar ook de Copa America 2020 wedstrijden. Van 12 juni tot 12 juli 2020 vindt het kampioenschap van Zuid Amerika plaats in Argentinië en Colombia. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''Los Cafeteros.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2011 en het partnership loopt in ieder geval nog tot en met het WK van 2022 in Qatar. 

Wil je direct shinen in dit nieuwe Colombia tenue? Bestel het exclusief in de officiële adidas SHOP of deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)

Colombia Copa America 2020 voetbalshirt

Colombia uit shirt en tenue 2020-2021

Het tenue van het keurkorps van trainer Carlos Queiroz werd vandaag gepresenteerd met een speciale leus: ''5 Regiones, 8 Acentos, un Corazón (5 regio's, 8 accenten, één hart)'' en symbool voor de diversiteit en saamhorigheid in het land. Evenals vele andere voetbalshirts van adidas komend jaar is het nieuwe Colombia tenue gebaseerd op het Condivo 20 template van adidas. Dit is een nieuw template dat ook door adidas is gelanceerd. Kenmerkend aan dit template is de camouflage print over de body van het shirt. De print is dit jaar een verwijzing naar de caleidoscoop van kleuren onder de oppervlakte van de Magadalena rivier in het land. De camouflage print, die zich over de body van het tenue bevindt, is een combinatie van marineblauw en helder blauw.  De bovenkant van het tenue is ook donkerblauw en bovendien bevat het shirt een toelopende V-hals, de zogenaamde EQT V-hals van adidas. Het nieuwe Colombia uitshirt is daarnaast uitgerust met details uit de kleuren van de Colombiaanse vlag. De onderkant van de mouwen bevatten een gele, blauwe en rode band. De drie strepen van adidas staan alleen op de schouders van het voetbalshirt en zijn geel. Hiermee heeft het nieuwe uittenue van het Colombiaanse voetbalelftal dezelfde looks als het Argentinië uitshirt. De linkerborst bevat verder het logo van de Colombiaanse voetbalbond, de FCF (Federación Colombiana de Fútbol) en de andere borst is uitgerust met het adidas performance logo in het geel. 

Het Colombia Copa America 2020 uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten lauwe adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn blauwe met gele adidas strepen en op het midden de initialen van de voetbalbond. Deze voetbalshirts zijn door adi ook uitgerust met twee nieuwe technologieën. De authentic tenues bevatten het HeatReady systeem en de replica tenues zijn uitgerust met de AeroReady technologie. Beide technologieën stellen de spelers in staat optimaal te presteren. Het nieuwe tenue wordt voor het eerst gedragen in de oefenwedstrijd tegen het Peruviaanse elftal op 15 november. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Colombia uittenue, welke gedragen wordt door spelers als James Rodriguez, Falcao, Cuadrado, Quintero, Mina, Zapata, Muriel, Sanchez, Arias en nog meer sterspelers. Check ook het Colombia thuisshirt.

Colombia uitshirt bestellen

Het nieuwe Colombia uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van het Colombiaanse elftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de officiële bedrukking, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook goedkope t-shirts en andere merchandising in deze shops!

Bestel je Colombia voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)

Colombia voetbalshirt Copa America 2020