Colombia thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe Colombia voetbalshirt voor de periode 2019-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door de voetbalbond en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Colombia de Copa America 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Het kampioenschap van Zuid Amerika vindt komende zomer plaats in Brazilië en Colombia is in de poulefase gekoppeld aan Argentinië, Paraguay en Qatar. Adidas is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het tenue.

Wil je direct een Colombia voetbalshirt bestellen? Check een uitgebreid aanbod in deze SHOP of  deze winkel! (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts)

Colombia Copa America 2019 voetbalshirt en tenue

Het nieuwe Colombia thuisshirt voor de periode 2019-2021 heeft een iets lichtere tint geel dan het shirt waarin ''Los Cafeteros'' speelde tijdens het WK van 2018 in Rusland. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een all-over print van dunne, blauwe, horizontale strepen en een patroon van golven. Dit golven design bevindt zich aan de bovenkant, op het midden en de onderkant van het shirt en is geïnspireerd door het landschap van Colombia. Deze jaren '90 print is alleen op de voorkant van het tenue aanwezig. De achterkant van het voetbalshirt is geheel geel. Wel prijkt er aan de bovenkant van de achterkant een lint in de kleuren van de Colombiaanse vlag met daarin de leus van het nationale elftal: ''Unidos Por Un Pais'' (eenheid binnen het land). Daarnaast is het nieuwe Colombia tenue uitgerust met de zogenaamde adidas EQT V-hals. Deze is een combinatie van blauw en geel. De drie adidas strepen staan alleen op de schouders en zijn blauw. Op de rechter borst staat het adidas performance logo in het rood en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Colombiaanse voetbalbond, de Federación Colombiana de Fútbol. Adidas verzorgt de tenues van Colombia sinds 2011 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2022. 

Opvallend genoeg krijgt de bedrukking op de achterkant van de Colombia tenues een andere kleur. Waar deze tijdens het WK van 2018 nog navy blauw was, wordt deze vanaf deze jaargang rood. De bedrukking krijgt bovendien een nieuwe stijl. Het voetbalbroekje van het nieuwe Colombia tenue bevat ook een nieuw detail. De drie adidas strepen bevinden zich namelijk niet aan de zijkanten van het short, maar zijn horizontaal op de achterkant van het voetbalbroekje geplaatst. Het broekje is blauw met gele adidas strepen. De kousen van het nieuwe Colombia thuisshirt zijn rood met aan de bovenkant gele stripes aan de bovenkant. Op de kousen staan ook de initialen van de Colombiaanse voetbalbond: FCF.  

Het Colombiaanse elftal draagt deze nieuwe voetbalshirts al tijdens de oefenwedstrijden tegen Japan en Zuid Korea deze maand. Vanaf nu wordt het nieuwe Colombia shirt dan ook gedragen door spelers als James Rodriguez, Falcao, Cuadrado, Quintero, Yerry Mina, Bacca, Sanchez, Arias en nog meer sterspelers. Colombia blijft wel hetzelfde uitshirt als tijdens het WK van 2018 dragen. 

Colombia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Colombia voetbalshirt voor 2019-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. De tenues zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. In deze shop kun je je Colombia tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Check ook andere en goedkope Colombia producten in deze winkel. 

Bestel je Colombia voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of  deze winkel! (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts)