23 maart 2021

Colombia thuisshirt 2021-2022

Een jaar na dato is dan toch het nieuwe Colombia thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd door adidas en de Colimbiaanse voetbalbond. Het kampioenschap van Zuid Amerika is door het coronavirus met een jaar verplaatst en vindt nu deze zomer plaats in Colombia en Argentinië. Dit nieuwe tenue draagt het Colombiaanse voetbalelftal zowel tijdens de Copa America 2021 als tijdens de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. 

Colombia thuis shirt en tenue 2021-2022

Ook dit jaar is adidas verantwoordelijk voor de productie en het design van het Colombia Copa America 2021 voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van het vlaggenschip en de andere vertegenwoordigende elftallen en was dit al eerder in de periode 1985-1986 en 1988-1990. Voor het eerst in de geschiedenis zijn de nieuwe Colombia voetbalshirts ook daadwerkelijk in eigen land geproduceerd. Dit past bij de nieuwe strategie van adidas om bij de dragen aan de ontwikkeling van de lokale industrie en om de bevolking middels voetbal te verenigen. Het nieuwe Colombia voetbalshirt 2020-2021 heeft een vrij simpel design en bevat alle kleuren van de Colombiaanse vlag. Het voetbalshirt is namelijk overwegend geel met een ronde hals in het blauw. In de hals is ook een subtiele rode lijn verwerkt. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van adidas staan dit jaar alleen op de schouders en zijn rood. Dit is ook de kleur van het adidas performance logo op de rechterborst. De linkerborst is als altijd uitgerust met het embleem van de Colombiaanse voetbalbond, de Federación Colombiana de Fútbol (FCF). Adidas heeft ook nog een speciaal detail verwerkt op de achterkant van het voetbalshirt, in de hals. Hier staat een print van de contouren van het land in de kleuren van de Colombiaanse vlag: Geel/blauw/rood.

Het Colombia Copa America 2021 thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de FCF en adi. De kousen zijn ook overwegend rood met aan de bovenkant gele adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn ook de Colombia voetbalshirts uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts (de tenues die ook echt door de spelers gedragen worden) bevatten de HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in het materiaal (polyester) van het tenue verwerkt en bewerkstelligen de perfecte afvoer van vocht en ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen wat getailleerder, zijn lichter en bevatten een ronding aan de onderkant. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Colombia voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als James Rodriguez, Radamel Falcao, Cuadrao, Arias, Muriel, Zapata, Mina, Davinson Sánchez, Cardona en nog meer spelers en check ook het Colombia uitshirt.

Colombia voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Colombia thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) . In deze winkels kun je de Colombia tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Colombia voetbalshirt altijd in de of Colombia fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de officiële adidas SHOP

of deze webwinkel!

Colombia thuisshirt 2021-2022

Colombia thuisshirt 2021-2022

Colombia Copa America thuisshirt 2021-2022

Details Colombia thuisshirt 2021-2022