19 maart 2020

Colombia thuisshirt Copa America 2021 uitgelekt

Adidas en de Colombiaanse voetbalbond presenteren binnenkort het nieuwe Colombia Copa America 2021 thuisshirt. Het kampioenschap van Zuid Amerika is door het coronavirus met een jaar verplaatst en vindt nu in de zomer van 2021 plaats in Colombia en Argentinië. Dit nieuwe tenue draagt het nationale elftal ook tijdens de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Vandaag hebben we de eerste afbeeldingen van hoe het tenue van Colombia er mogelijk uit gaat zien!

Het Colombia adidas voetbalshirt 2020-2021

Ook dit jaar is adidas verantwoordelijk voor de productie en het design van het Colombia Copa America 2021 voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van het vlaggenschip en de andere vertegenwoordigende elftallen en was dit al eerder in de periode 1985-1986 en 1988-1990. Het nieuwe Colombia voetbalshirt 2020-2021 heeft een vrij simpel design en bevat alle kleuren van de Colombiaanse vlag. Het voetbalshirt is namelijk overwegend geel met een ronde hals in het blauw. In de hals is ook een subtiele rode lijn verwerkt. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van adidas staan dit jaar alleen op de schouders en zijn rood. Dit is ook de kleur van het adidas performance logo op de rechterborst. De linkerborst is als altijd uitgerust met het embleem van de Colombiaanse voetbalbond, de Federación Colombiana de Fútbol (FCF). Adidas heeft ook nog een speciaal detail verwerkt op de achterkant van het voetbalshirt, in de hals. Hier staat een print van de contouren van het land in de kleuren van de Colombiaanse vlag: Geel/blauw/rood.

Het Colombia Copa America 2021 thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de FCF en adi. De kousen zijn ook overwegend rood met aan de bovenkant gele adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het Colombia tenue er mogelijk uit gaat zien. Of dit ook echt het voetbalshirt wordt, is nog even afwachten. Het tenue zou deze week gelanceerd worden, maar omdat de oefeninterlands van het Colombiaanse elftal deze maand afgelast zijn door het coronavirus, is de lancering uitgesteld. In november lanceerden de bond en adi al wel het nieuwe Colombia uitshirt.

Colombia voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Colombia voetbalshirt van adidas kun je zeker vanaf deze zomer bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95. Deze voetbalshirts zijn voor kinderen beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 & voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Colombia voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze webwinkel!

of deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)