14 januari 2020

Colombia trainingspak 2020-2021

De voetbalbond van Colombia en adidas hebben afgelopen maand een nieuw trainingspak gelanceerd. Dit nieuwe pak wordt door het Colombiaanse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Copa America 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 gedurende de periode 2020-2021. Het nieuwe adidas Colombia trainingspak voor 2020 bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek!

Witte Colombia training sweater en trainingsbroek Copa America 2020

De training top van het Colombia trainingspak voor 2020-2021 is geheel wit en bevat verder alle kenmerken van het adidas Condivo template. Kenmerkend aan dit template is de verplaatsing van de drie trademark strepen van het Duitse sportmerk. Deze zien we niet meer op de zijkanten of schouders van de sweater, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Deze drie strepen zijn verder geheel in stijl van twee van de kleuren van de Colombiaanse vlag. Op de linker mouw zijn deze rood en op de andere mouw zijn deze donkerblauw. Ook het adidas logo op de rechterborst is blauw. Een ander kenmerk van het template is de hoge hals met de rits tot de borst. Om de rits te verbergen heeft adidas een extra beschermvlak toegevoegd aan de bovenkant van de hals. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui nog strakker om het lichaam valt. Dit wordt ook nog eens versterkt door de ribbels op de mouwen. De linkerborst is voorzien van het het logo van de Colombiaanse voetbalbond (de Colombiana de Fútbol/FCF). De achterkant van de top is iets langer en dit biedt de spelers van het Colombiaanse voetbalelftal extra bescherming.

Het nieuwe Colombia adidas trainingspak wordt compleet gemaakt door een marineblauwe trainingsbroek. De broek bevat aan de zijkanten van de rechterpijp korte, gele adidas strepen en aan de andere kant rode adidas strepen. Verder heeft de Colombia trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de broek bevat een tailleband en de onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Verder heeft de broek een tapered fit, wat inhoudt dat deze trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De zijkanten bevatten twee zakken en bovendien staan de logo's van adi en de FCF op de Colombia trainingsbroek. Het Duitse sportmerk heeft alle trainingskleding uitgerust met een nieuwe technologie. Deze technologie wordt de AeroReady technologie genoemd en zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Colombia trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als James, Cuadrado, Ospina, Mina, Morelos, Alzata, Arias en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Colombia Copa America 2020 uitshirt.

Colombia trainingspak bestellen

Het nieuwe adidas Colombia trainingspak voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De trainingstrui heeft een prijs van € 74,95 en de broek is € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Colombia trainingspak direct in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

Colombia trainingspak 2020-2021

Colombia trainingspak Copa America 2020