Colombia voetbalshirts 2024-2025 geïnspireerd door feniks!

De adidas Colombia voetbalshirts 2024-2025 zijn vandaag officieel gepresenteerd door de Colombiaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In deze tenues speelt het Colombiaanse voetbalelftal de Copa América 2024 wedstrijden en de andere interlands tijdens de periode 2024-2025. In de poulefase van de Copa América, welke plaatsvindt in de Verenigde Staten, spelen ‘’Los Cafeteros’’ in poule D tegen Brazilië en Paraguay. De tenues worden bovendien gedragen tijdens de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de tenues van het Colombiaanse voetbalelftal. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2011. 

Colombia thuisshirt 2024-2025

Zoals alle adidas voetbalshirts dit seizoen heeft het Colombia thuisshirt 2024-2025 deze jaargang het adidas TIRO24 template. Dit template is geïnspireerd door het adidas Teamgeist template van 2006, waarbij gebruik werd gemaakt van golven en diagonale banen. Op het gele Colombia thuisshirt 2024-2025 bevindt zich een fel rode golf, waarin een gradiënt en fading effect is verwerkt. Dit effect bevindt zich ook op de voorkant van het voetbalshirt en verwijst naar de vleugels van een feniks, de mythische vogel van Colombia. De golven van de zijkanten van het tenue lopen door naar de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt. Ook de adidas trademark strepen op de schouders en een lijn in de ronde hals zijn fel rood. Het voetbalshirt bevat ook de andere kleur van de nationale vlag: blauw. Dit is namelijk de kleur van het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond, de Federación Colombiana de Fútbol (FCF). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van het land in het fel rood: COLOMBIA. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje mete en fel rode golf op de zijkanten/achterkant. Deze golf loopt als het ware door van het shirt. De sokken zijn geel en hebben ook deze golf. Zowel op het voetbalbroekje als de sokken staan uitingen van de voetbalbond en adidas.

Colombia uitshirt 2024-2025

Het adidas Colombia uitshirt 2024-2025 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is zwart met oranje accenten. Dit voetbalshirt is zwart en bevat een oranje golf op de zijkanten en ter hoogte van de oksels. Bovendien bevat het uitshirt een all-over print van diagonale lijnen, die iets weg hebben van optrekkende mist en ook weer een verwijzing zijn naar de mythische feniks! De details op het Colombia uitshirt zijn overigens ook oranje. Dit is de kleur van de adidas strepen op de schouders en de rand van de ronde hals. Ook de logo's van de voetbalbond en adidas op de borst zijn oranje.  Op de achterkant van het uitshirt prijkt de naam van het land. Het Colombia uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden een oranje golf. De sokken zijn ook zwart en hebben ook de adidas TIRO24 golf op de achterkant.

Colombia voetbalshirt bestellen

De nieuwe Colombia voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) zijn beide items € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Laat in deze winkels het Colombia voetbalshirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer of check de nieuwste trainingskleding!

Colombia voetbalshirts 2024-2025 geïnspireerd door feniks!
Colombia voetbalshirts 2024-2025 geïnspireerd door feniks!
Colombia voetbalshirts 2024-2025 geïnspireerd door feniks!