Colombia thuisshirt 2022-2023

De Colombiaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe Colombia thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van bondscoach Néstro Lorenzo de interlands in de periode 2022-2023. Colombia heeft zich niet geplaatst voor het WK in Qatar. In de kwalificatiepoule van Zuid Amerika eindigden ''Los Cafeteros'' op de zesde plaats. Het tenue wordt ook gedragen door het vrouwenelftal van Colombia. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Colombia voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2011 de kledingsponsor van het nationale elftal en was dat eerder al in de periode 1988-1990 en 1980-1987.

Colombia thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Colombia thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij basic design. Het voetbalshirt is overwegend geel en bevat een brede V-hals met aan de binnenkant een driehoekig vlak. Dit vlak is overwegend navy blauw met een dunnere rode lijn. De rode baan komt ook wer terug aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevindt zich aan de zijkanten en onderkant van het tenue een rode baan met daarin een all-over camouflage print. De adidas trademark strepen op de schouders zijn navy blauw. Op de rechterborst van het tenue prijkt het nieuwe adidas logo. Dit logo bestaat alleen nog maar uit drie diagonale blokken. Het woordmerk van het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen uit het logo verwijderd. De linkerborst bevat het logo van de Colombiaanse voetbalbond, de Federación Colombiana de Fútbol (FCF). Het tenue bevat ook nog een detail. De binnenkant en achterkant van de hals bevatten een rubberen badge van de vlag van het land. Hierin is het motto van het nationale voetbalelftal verwerkt: ''UNIDOS POR UN PAIS'' (Verenigd door een land). Het Colombia thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De baan aan de onderkant van de achterkant van het voetbalbroekje is rood. Het logo van adidas op het voetbalbroekje is geel en bovendien prijkt het logo van de Colombiaanse voetbalbond op de broekjes. De kousen zijn geel met aan de bovenkant rode adidas strepen.

Ook de Colombia tenues zijn weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic tenues (de versie die de spelers en speelsters dragen) bevatten de HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en hebben ook een ventilerend effect. De authentic voetbalshirts zijn daarnaast lichter, hebben extra ventilatiezones, vallen meer getailleerd en hebben een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Colombia thuisshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cuadrado, Sinisterra, Falcao, Luis Diaz, James Rodgriguez, Mina, Norja, Arias en nog meer spelers en check ook het nieuwe Colombia uitshirt 2022-2023

Colombia voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Colombia thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) . In deze winkels kun je de Colombia tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Bovendien vind je hier andere merchandising van het Colombiaans voetbalelftal.

Bestel het Colombia thuisshirt direct in de officiële adidas SHOP

of deze Colombia fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze webshop! 

Colombia thuisshirt 2022-2023

Colombia thuisshirt 2022-2023

Colombia thuisshirt 2022-2023