Colombia vrouwen voetbalshirts WK 2023

Adidas en de Colombiaanse voetbalbond hebben vandaag de nieuwe Colombia WK 2023 vrouwen voetbalshirts officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het Colombiaans vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en de andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Tijdens de poulefase van het toernooi speelt Colombia tegen Duitsland, Marokko en Zuid-Korea. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Colombia vrouwen voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft sinds 2011 een samenwerkingsverband met de Colombiaanse voetbalbond.

Colombia vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Colombia dames uitshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan de verschillende tinten van de Caño Cristales rivier, ook wel de ''rivier van vijf kleuren'' genoemd. Wanneer het licht tegen het water weerkaatst, komt er een uniek fenomeen van verschillende kleuren tevoorschijn. De kleuren van het logo van de Colombiaanse voetbalbond zijn met een effect van weerkaatsing van licht op stromend water verwerkt. Hierdoor heeft het voetbalshirt een frisse uitstraling, die ook nog eens in het teken staat van de rijke biodiversiteit van het land. Genoeg symboliek, het nieuwe Colombia dames uitshirt bevat verschillende tinten paars en roze, die middels een design van golven en vlekken op het voetbalshirt verwerkt zijn. Ieder voetbalshirt lijkt een uniek patroon te hebben. Het uitshirt is bovendien uitgerust met een V-hals met aan de achterkant een roze band. Ook de band op de zijkanten van het Colombia dames uitshirt is roze. De logo's van adidas en de Colombiaanse voetbalbond (Federación Colombiana de FútbolColfútbol) op de borst zijn geel. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het adidas 3BAR logo genoemd en bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. Het Colombia dames uitshirt wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met roze adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de Colombia vrouwen voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De adidas AeroReady technologie is in het materiaal van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Colombia vrouwen voetbalshirt bestellen

De adidas Colombia vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts hebben de standaard prijzen:

  • Het voetbalshirt is voor vrouwen en mannen € 89,95. Deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.
  • Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95.

In deze winkels kun je de Colombia dames voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt.

Adidas.nl
vanaf € 70
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 69.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 89.95
Bestellen >

Colombia dames uitshirt 2023-2024

Colombia dames uitshirt 2023-2024