Colombia uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Colombia uitshirt voor 2018-2019 is vandaag door adidas en de Colombiaanse voebtalbond bekend gemaakt onder het motto: ''HERE TO CREATE.'' Adidas lanceerde vandaag ook de uitshirts van landen als Argentinië, Spanje, België en Duitsland. In dit nieuwe uitshirt speelt het Colombiaanse voebtalelftal de uitwedstrijden tijdens het WK in Rusland. In de poulefase nemen de Colombianen het op tegen Polen, Senegal en Japan. Dit shirt wordt ook gedragen tijdens de COPA America uitwedstrijden in 2019. Dit toernooi vindt in de zomer van 2019 plaats in Brazilië. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Colombia tenue. Sinds 2011 hebben de Colombiaanse bond en adidas een partnership. Deze duurt in ieder geval nog tot 2022. Check hieronder alles over het nieuwe uitshirt van ''Los Cafeteros.''

Colombia uitshirt en tenue WK 2018

Net als het nieuwe thuisshirt van Colombia is ook het uitshirt geïnspireerd door het shirt waar de Colombianen tijdens het WK van 1990 in speelden. Tijdens dit WK behaalde Colombia de achtste finales, waarin het elftal na verlenging van Kameroen verloor. Sterren van het Colombiaanse elftal waren destijds Rincon, Valderrama, Alvarez, Escobar en Higuita. De kleurencombinatie van dit nieuwe uitshirt is geïnspireerd door de iconische oranje shirts die gedragen werden door het nationale elftal van Colombia in de 1970s en 80s. Ook in die tijd was adidas al kledingsponsor van Colombia. De twee kennen samen een lange en rijke historie.

Het nieuwe uitshirt is overwegend helder blauw en bevat dus ook oranje details. Deze kleuren creëren een kleurrijke look en combineren moderne elementen met een 90s-geinspireerde grafische print. Deze jaren '90 print is te vinden aan de linkerkant van het tenue en wordt gekenmerkt door de dunne verticale banen, waardoorheen een patroon van ruiten zichtbaar is. De drie bekende strepen van adidas staan op de schouders van het shirt in een oranje kleur. Deze oranje kleur komt ook weer terug in de hals met klein v-design en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo in het oranje en de andere borst bevat het logo van de Colombiaanse voetbalbond: Federación Colombiana de Fútbol (FCF), in dezelfde kleur. Een speciaal detail is te vinden op de achterkant van het nieuwe Colombia tenue. Hier staat namelijk de tekst: ''Unidos Por Un Pais'' (eenheid binnen het land). Deze leus is in stijl van de kleuren van de Colombiaanse vlag: geel/blauw/rood. Deze tekst geeft het shirt een vooruitstreven streetwear look, die alle fans zeker kunnen waarderen!

Het nieuwe tenue van het Colombiaanse voetbalelftal wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten blauwe adidas stripes en uiteraard zijn ook de logo's van de FCF en adidas op de broekjes verwerkt. De voetbalkousen van de Colombianen zijn blauw met aan de bovenkant drie oranje stripes en op het midden de initialen van de voetbalbond. Verder werd bekend dat het nieuwe tenue door adidas is uitgerust met een nieuwe technologie, de ClimaChill technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Vanaf nu wordt dit shirt gedragen door spelers als James Rodriguez, Falcao en Cuadrado. Dit shirt wordt twee jaar gedragen. Pas in 2020 wordt er weer een nieuw uitshirt gelanceerd. Check ook het nieuwe Colombia thuisshirt voor het WK van 2018.

Colombia uitshirt kopen

Het nieuwe Colombia WK 2018 uitshirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen ongeveer € 69,95. Deze shirts kan je dus bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. In deze shops kan je het nieuwe Colombia shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere Colombia producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Colombia shirts altijd in deze online winkel (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

OF deze officiële adidas SHOP