Argentinië uitshirt 2020-2021

De Argentijnse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor de periode 2020-2021 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het keurkorps van bondscoach Lionel Scaloni de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en ook de uitwedstrijden tijdens de Copa America van 2022. Het kampioenschap van Zuid-Amerika vindt van 12 juni tot 12 juli 2022 plaats in Argentinië en Colombia. Was er dan in 2019 ook geen Copa America? Dat klopt! De organisatie van de Copa America heeft de volgorde van het toernooi vanaf 2020 verandert. Vanaf nu vindt het kampioenschap van Zuid Amerika alleen in even jaren plaats en altijd tegelijk met een EK. Dit betekent bovendien dat het toernooi vanaf nu één keer in de vier seizoenen wordt georganiseerd. Het nieuwe Argentinië uittenue tenue wordt ook gedragen in Nations League uitwedstrijden in de periode 2020-2021. 

Argentinië voetbalshirts 2020-2021

 

Groen Argentinië uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Argentinië uitshirt voor 2020-2021 is geïnspireerd door een nieuw template van adidas, namelijk het Condivo 20 template. Dit betreft een gloednieuw template van adidas en bevat een all-over print. Dit betreft een all-over camouflage print, welke dus ook op het nieuwe uittenue van het Argentijnse elftal aanwezig is. Deze print bevindt zich op de body van het nieuwe tenue. Het tenue is overwegend groen (door adidas ''Midnight'' genoemd). De camouflage print loopt niet door op de mouwen. De mouwen zijn ook donkergroen en bevatten aan de onderkant drie banen in de kleuren van de Argentijnse vlag. Twee van de banen zijn lichtblauw en daartussen bevindt zich een witte band. Ook de drie strepen van adidas, welke alleen op de schouders van het uitshirt staan, zijn lichtblauw. Het tenue is ook uitgerust met een toelopende EQT V-hals van adidas, geïnspireerd door de tenues van de jaren '90. Het logo van adidas prijkt in het lichtblauw op de rechterborst. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2001 de tenues van het Argentijnse elftal en beide partijen hebben nog een contract tot 2022. Eerder was het merk ook kledingsponsor in de periode 1973-1979 en de periode 1990-1998. De andere borst is uitgerust met het logo van de Argentijnse voetbalbond, de AFA (Asociación del Fútbol Argentino). De twee sterren boven het embleem refereren aan het winnen van het WK van 1978 en 1986. De rechtermouw van het shirt is voorzien van een speciaal watermerk. Dit betreft een watermerk van het wapen van het land. In dit wapen zijn onder andere twee schuddende handen verwerkt, met daarboven een muts.

Het nieuwe Argentinië uittenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de AFA en adidas. De kousen van het Argentinië uittenue zijn ook donkergroen met aan de bovenkant lichtblauwe adidas strepen. Op de voetbalsokken van het Argentijnse voetbalelftal staan ook de initialen van de voetbalbond: AFA. De nieuwe Argentinië uittenues zijn door adi ook uitgerust met een nieuw systeem. Dit wordt de adidas AeroReady technologie genoemd en deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  en groene kousen met lichtblauwe adidas strepen aan de zijkanten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Argentinië uitshirt, dat vanaf nu wordt gedragen door spelers als Messi, Dybala, Aguero, Lautaro Martinez, Di Maria, Tagliafico, Rojo, Paredes en andere spelers. Check ook het Argentinië thuisshirt voor 2020-2021.

Argentinië voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Argentinië uitshirt van adidas kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95.  In deze shops kun je het de tenues van het Argentijnse voetbalelftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook andere Argentinië producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Argentinië tenue altijd in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Argentinië voetbalshirt 2020-2021

Argentinië voetbalshirts 2020-2021

Argentinië voetbalshirts 2020-2021