Argentinië thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe Argentinië voetbalshirt voor de periode 2019-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt dor de Argentijnse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt het Argentijnse elftal de Copa America 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Het kampioenschap van Zuid Amerika vindt deze zomer plaats in Brazilië en het Argentijnse voetbalelftal neemt het in de poulefase op tegen Colombia, Paraguay en Qatar. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van ''La Albiceleste.'' Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds 1974 en in 2011 werd dit contract tot 2022 verlengd. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van het Argentijnse elftal.

Wil je dit nieuwe Argentinië voetbalshirt direct bestellen? Scoor het exclusief in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking) of deze SHOP

Argentinië voetbalshirt en tenue 2019-2021

We zagen het al terug in de vrouwen tenues van Spanje, Duitsland en Zweden, de zogenaamde ''Glitch '' print is helemaal hot. Ook het Argentinië voetbalshirt bevat een flitsende print. Het shirt is overwegend wit en bevat twee brede, verticale banen over het shirt. Deze banen zijn verdeeld in dunne, licht blauwe , horizontale strepen, die dwars door elkaar lopen. Dit geeft het shirt een flitsend design. Deze banen lopen ook door over de achterkant van het tenue. Het nieuwe Argentinië tenue bevat verder ook navy blauwe accenten. Deze zijn te vinden in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het adidas performance logo op de rechter borst is navy blauw. De andere borst bevat een geborduurd embleem van het embleem van de AFA, de Asociación del Fútbol Argentino. Boven het embleem prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. De rechter mouw van het shirt is uitgerust met een speciaal label. Dit label bevat het wapen van het land. De zogenaamde ''coat of arms'' bestaat uit een zon, die boven een met laurier omringd schild opkomt. Het midden van het schild bevat twee handen die elkaar schudden en dit staat voor eenheid en broederschap tussen de Argentijnse provincies en de inwoners.

Genoeg symboliek, het design van het voetbalbroekje is namelijk ook veranderd. De kleur is niet alleen anders, ook de drie strepen van adidas zijn verplaatst. Het voetbalbroekje van het nieuwe thuistenue is navy blauw en bevat drie strepen. Deze strepen zijn geheel in stijl van de kleuren van de Argentijnse vlag. Twee van de strepen zijn lichtblauw en de middelste is wit. De strepen staan dit jaar op de achterkant van het broekje. De kousen van het tenue zijn wit en bevatten een licht blauwe band aan de bovenkant met daarin drie witte adidas stripes. Ook de initialen van de AFA staan in het lichtblauw op de kousen en het performance logo van adi in het navy. Uiteraard zijn de nieuwe Argentinië tenues ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Argentinië voetbalshirt voor de periode 2019-2021. Dit tenue wordt vanaf un gedragen door spelers als Messi, Dybala, Sergio Agüero, Mauro Icardi, Di Maria, Higuain en nog meer sterspelers. Het uitshirt van het Argentijnse elftal verandert niet. Het elftal draagt de komende periode hetzelfde uitshirt als tijdens het WK van 2018.

Argentinië voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Argentinië thuisshirt voor 2019-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe Argentinië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Ben je op zoek naar andere of goedkopere Argentinië producten? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Argentinië voetbalshirt direct in deze SHOP 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)