Spanje trainingspak Euro 2020

Het Spaanse voetbalelftal draagt tijdens Euro 2020 een nieuw trainingspak. Dit nieuwe pak werd afgelopen week door adidas en de Spaanse voetbalbond gelanceerd. Het nieuwe Spanje trainingspak wordt door de selectie gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in aanloop naar het WK van 2022. Het nieuwe pak is opnieuw door adidas geproduceerd. Het Duitse sportmerk is sinds 1992 de kledingsponsor van ''La Roja.''

Spanje trainingstrui, trainingsjack en trainingsbroek 2020-2021

Het Spanje trainingspak bestaat ook komend jaar weer uit een trainingstrui en trainingsbroek, maar kan ook gecombineerd worden met een trainingsjack. Het pak is beschikbaar in twee verschillende kleuren, namelijk in het licht groen (door adidas dash green genoemd) en donkergrijs (multi solid grey). We bespreken het trainingspak aan de hand van de lichtgroene versie. De trainingstrui is geheel lichtgroen en heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Condivo 20 template van adidas. Kenmerkend aan dit template is het feit dat de drie strepen van adidas aan de onderkant van de mouwen zijn geplaatst en twee verschillende kleuren hebben. Op de rechtermouw van de Spanje training sweater zijn deze zilver en op de andere mouw zijn deze donkerblauw. Dit is ook direct de kleur van de logo's van adidas en de Spaanse voetbalbond op de borst. Boven het embleem van de Spaanse bond prijkt een donkerblauwe ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010. De training tops bevatten dit jaar ook weer een hoge hals met een rits tot de borst. Deze hals bevat een extra vlak, waarin de rits verstop kan worden. De mouwen van het Spanje pak betreffen raglanmouwen. Dit houdt in dat de mouwen strak om het lichaam vallen en goed meebewegen met het lichaam. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de top nog getailleerder. Verder is de achterkant van de trui iets langer. Dit geeft extra bescherming.

Beide nieuwe Spanje trainingspakken worden gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek met lichtgroene details. De strepen van adidas zijn lichtgroen en hetzelfde geldt voor de logo's van adi en de Spaanse bond. De trainingsbroek van Spanje is bovendien uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Andere kenmerken van de trainingsbroek zijn de tailleband aan de bovenkant, de enkelritsen aan de onderkant en de tapered fit. De broek valt namelijk met name strak rondom de kuiten en enkels. De pakken zijn door adidas uitgerust met het nieuwe AeroReady systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ramos, Morata, Navas, Isco, De Gea, Cazorla, Rodrigo en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe Spanje EK 2020 voetbalshirt. 

Spanje trainingspak 2020-2021 kopen

Het Spanje trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De trainingstrui en/of trainingsjack & trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De trainingstrui heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Het Spanje trainingsjack heeft een prijs van € 69,95 voor volwassen en € 59,95 voor kinderen. De Spanje trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check ook nog andere Spanje producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Spanje trainingspak in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Spanje trainingspak 2020-2021

Spanje trainingspak 2020-2021 - Grijs