10 november 2017

Spanje presentatiepak 2018-2019

Na het nieuwe voetbalshirt en het nieuwe trainingspak hebben de Spaanse voetbalbond en adidas het nieuwe presentatiepak voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. Het presentatiepak betreft het trainingspak waarin we de spelers van het nationale elftal vooral zullen zien tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel in de voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de overige wedstrijden gedurende 2018-2019. Het pak wordt traditioneel ook gedragen door een deel van de technische en medische staf van het land. Bovendien dragen de spelers het presentatiepak wanneer de pers te woord gestaan wordt na afloop van de wedstrijden. Benieuwd naar alle ins- en outs van het nieuwe pak? Check hieronder de details!

Presentatiepak Spaanse nationale elftal 2018-2019

Het presentatiepak van het Spaanse voetbalelftal bestaat dit jaar uit een trainingsjack en trainingsbroek. Het trainingsjack is overwegend blauw, waarbij de onderkant een iets donkerdere tint blauw is dan de bovenkant van het jack. Hiermee is het design van het pak geïnspireerd door het adidas CONDIVO 18 template. Dit template komt ook terug in de baseball collar van het trainingsjack. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn rood en dit geldt ook voor het embleem van adidas op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds 1992 kledingsponsor van het nationale elftal en heeft met de Spaanse bond in ieder geval nog een contract tot 2026. De linker borst van het jack bevat het logo van de Spaanse voetbalbond, Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Boven het embleem van de bond prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Verder bevat het jack twee zakken aan de zijkanten. De mouwen worden afgesloten door een geribbelde bies en de onderkant van het jack bevat ook een geribbelde tailleband, waardoor het jack naadloos aansluit op het lichaam. Naast dit blauwe jack hebben de Spaanse bond en adidas ook een grijze variant van dit trainingsjack geïntroduceerd.

De trainingsbroek of presentatiebroek van dit pak is geheel zwart met aan de zijkanten weer rode adidas stripes. De zijkanten van de broek bevat twee zakken en verder wordt de Spanje trainingsbroek gekenmerkt door de strakke pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral getailleerd om de kuiten en enkels  valt. De bovenkant van de broeken zijn uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Op de broek prijken ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De achterkant van de pijpen zijn uitgerust met een geribbeld inzetstuk van mesh, welke zorgt voor de perfecte ventilatie. Het gehele pak is dan ook uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Ramos, Iniesta, Costa, Asensio en Torres met trots in dit pak schitteren? Dan is dit het perfecte pak. Dit is een perfect pak om casual te dragen of om in te trainen. Check bovendien het nieuwe trainingspak en voetbalshirt voor het WK van 2018.

Spanje trainingspak bestellen

Het nieuwe Spanje adidas pak kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar besteld worden. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en de broek is € 54,95. Voor kinderen is het jack slechts € 49,95 en de broek € 39,95. Wil je andere producten van het Spaanse nationale elftal bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak exclusief in deze SHOP

of deze WINKEL!