Spanje trainingspak 2018-2019

Adidas en de Spaanse voetbalbond hebben vandaag ook het nieuwe trainingspak van het nationale elftal van Spanje bekend gemaakt. Dit nieuwe pak wordt door de spelers van het nationale elftal van Spanje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de overige wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Dit betekent dat het pak ook gedragen wordt in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. In dit pak zullen we vanaf nu spelers als Ramos, Iniesta, Morata, Isco, Fabregas, Costa, De Gea en de andere spelers van het elftal zien schitteren. Het nieuwe pak van de Spanjaarden bestaat dit jaar uit een geheel nieuwe training sweater en natuurlijk een strakke trainingsbroek. Check hieronder alle info over het nieuwe pak van het Spaanse elftal.

Spanje training top en trainingsbroek 2018-2019

Adidas heeft dit seizoen voor een geheel nieuw design van de training sweater van het nieuwe trainingspak van het Spaanse elftal gekozen. Waar de pakken voorheen altijd een hoge hals hadden, heeft het merk nu gekozen voor een zomerse variant met een v-hals. De Spanje training top voor 2018-2019 is geheel blauw en bevat een geribbelde v-hals. De blauwe tint van de trainingssweater wordt door adidas ''tribe blue'' genoemd. Opvallend is dat de training top twee verschillende tinten blauw heeft. De bovenkant van de top is namelijk iets lichter dan de onderkant. Hiermee is het nieuwe pak geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Verder is de Spanje training top uitgerust met rode accenten. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn rood en dit geldt ook voor het adidas performance logo op de borst. Het Duitse sportmerk en de Spaanse bond hebben sinds 1992 een samenwerking. Deze loopt in ieder geval nog tot 2026. Adidas heeft de training tops ook dit jaar weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Hierdoor vallen de training tops nog strakker om het lichaam en hebben deze de fit van een handschoen. De mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en ook nog eens perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid als je het pak draagt. De linker borst is uitgerust met het logo van de Spaanse bond. Natuurlijk bevat dit logo ook dit jaar weer een gouden ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 2010, waarin Spanje na verlenging het Nederlands Elftal versloeg. De training sweater is bovendien uitgerust met een aantal subtiele accenten. De binnenkant van de hals bevat namelijk een extra taping en bovendien is de top uitgerust met een dun extra laagje, welke de wind goed tegen houdt.

Het pak wordt compleet gemaakt door een mooie bijpassende trainingsbroek. Deze broek is echter zwart en bevat aan de zijkanten rode adidas strepen. Kenmerkend aan de adidas trainingsbroeken dit jaar is dat deze een strakke pasvorm hebben en dus getailleerd om de benen vallen. Dit wordt nog eens versterkt door de elastische tailleband aan de bovenkant van de Spanje trainingsbroek. Hiermee kan de pasvorm ook aangepast worden. Verder is de broek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat het bovendien de logo's van de voetbalbond en adidas. Het nieuwe trainingspak is perfect om in te chillen en natuurlijk ook om in te trainen. Het is namelijk uitgerust met de nieuwe adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van het nationale elftal optmaal kunnen presteren.

Wil je net als de sterren van het nationale elftal van Spanje het verschil maken op of naast het veld en ben je Spanje fan? Dan is dit het perfecte pak. Check bovendien het nieuwe Spanje thuisshirt voor het WK van 2018, waar veel controverse over is!

Spanje trainingspak bestellen

Het nieuwe Spanje pak kan je voor kinderen en volwassenen bestellen. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 54,95 en voor kinderen € 44,95. Wil je andere of goedkopere producten van het Spaanse elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Spanje trainingspak in DEZE SHOP