14 november 2015

Spanje anthem trainingsjack Euro 2016

De nieuwe Spanje trainingsjacks voor Euro 2016 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de RFEF. Deze trainingsjacks worden door het nationale elftal van Spanje gedragen tijdens het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de wedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens deze kwalificatiereeks is Spanje ingedeeld in poule G met Italië, Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. Spanje en Adidas lanceren waarschijnlijk twee nieuwe jacks. Het ene jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere jack ter voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken beide designs.

Zwart Spanje Euro 2016 trainingsjack

Het zwarte Spanje trainingsjack 2016-2017 wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Dit anthem jack is geheel zwart en bevat een klassieke baseball kraag. Wat verder opvallend is aan het jack is dat de logo's van Adidas en de voetbalbond van Spanje niet op de borst staan, maar juist op de mouwen. De rechter mouw bevat het logo van de Spaanse voetbalbond RFEF (Real Federación Española de Fútbol) met daarboven een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 2010. De andere mouw bevat het logo van Adidas in het geel. De Duitse kledingsponsor is sinds 1992 kledingsponsor van Spanje en was dat eerder al in de periode 1982-1984. Onlangs verlengden de Spaanse voetbalbond en Adidas het contract tot 2026. De linker borst bevat in een flitsend lettertype de initialen van de Spaanse voetbalbond (RFEF) in de kleuren van de Spaanse vlag: rood/geel. De kleuren van de vlag komen ook terug in een strip aan de binnenkant van de kraag. De achterkant van het Spanje trainingsjack bevat de naam van het land: Espana. Wat verder opvalt aan jack is dat de drie strepen van Adidas niet op de jacks te vinden zijn.

Wit Spanje Euro 2016 trainingsjack

Spanje en Adidas lanceren ook een wit/rood anthem trainingsjack dat de spelers vooral dragen ter voorbereiding op de uitwedstrijden. De romp van dit jack is wit en verder is het jack uitgerust met een rode baseball kraag en rode mouwen. Op de linker borst staan de initialen van de voetbalbond in het rood en het logo van Adidas op de linker mouw is geel. De andere mouw is uitgerust met het logo van de Spaanse voetbalbond in het blauw en op de achterkant van het anthem jack staat niet de naam van het land. Wel is de vlag van het land te vinden aan de achterkant en binnenkant van de kraag. Check hieronder de foto's van de nieuwe Spanje Adidas anthem trainingsjack 2016-2017. Deze jacks bestaan zeker voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool of Adizero technologie voor een optimale prestatie. 

Spanje Euro 2016 anthem jack kopen

Het nieuwe Spanje anthem trainingsjack 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. Het nieuwe Spanje anthem trainingsjack voor volwassenen heeft een prijs van € 80,- heeft en voor kinderen € 70,-. Check het overzicht hiernaast of hieronder voor andere beschikbare producten en laat daar ook je Spanje voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van sterspelers als Alba, Pedro, Iniesta, Fabregas, Isco, Silva, Ramos, Pique en Mata of andere sterren. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier nieuwste Spanje anthem jack in de online Spanje shop
of in de officiële Spanje Adidas shop!

Zwart -spanje -anthem -trainingsjack -2016

Spanje -euro -2016-trainingsjack -wit