Sheffield United uitshirt 2020-2021

De Engelse Premier League club Sheffield United heeft na het nieuwe thuisshirt ook het uitshirt voor 2020-2021 gelanceerd met de leus ''READY FOR THE FUTURe – Bold in our belief, dynyamic in our game, centred in our city.'' In dit adidas voetbalshirt speelt de club van manager Chris Wilder de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Adidas is sinds 2014 kledingsponsor van ''The Blades'' en het Duitse sportmerk is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de club.

Sheffield United uit shirt en tenue 2020-2021

Het Sheffield United uitshirt 2020-2021 is dit jaar roze met grijze details en bevat ook een all-over print, welke het best omschreven kan worden als een camouflage design. Deze print heeft wat weg van de print op het Juventus 3e shirt 2019-2020. Het thema van het tenue is, zoals bij vele andere tenues dit seizoen, streetwear. De drie adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn grijs en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het adidas logo op de rechterborst heeft deze kleur. Het logo van sponsor Union Standard Group staat zowel op het midden van het tenue als op de linkermouw en het clublogo prijkt op de linkerborst. De achterkant van het voetbalshirt is geheel roze en bevat geen all-over print. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals. Het uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen van het Sheffield United uittenue zijn roze met aan de bovenkant grijze adidas strepen en op het midden in het grijs het adidas logo.

Alle adidas tenues bevatten dit seizoen de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sheffield United tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Berge, Egan, McBurnie, McGoldrick, Sharp, Mousset, Robinson, O'Connel, Fleck, Lundstram en nog meer spelers.

Sheffield United voetbalshirts bestellen

Het Sheffield United uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel je Sheffield United tenue altijd in deze SHOP!

of  deze winkel! 

Sheffield United uitshirt 2020-2021