Sheffield United thuisshirt 2020-2021

Sheffield United en adidas hebben het nieuwe Sheffield United thuisshirt 2020-2021 vandaag officieel gepresenteerd met de slogan: ''READY FOR MORE.'' In dit nieuwe tenue speelt Sheffield de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Brammal Lane gedurende 2020-21. De club eindigde afgelopen seizoen als negende in de Premier League en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Engeland. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van de club. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2014.

Sheffield United thuis shirt en tenue 2020-21

Qua template heeft het Sheffield United thuisshirt 2020-2021 het standaard adidas Condivo template. Dit betekent dat het voetbalshirt is uitgerust met een adidas EQT collar. Dit betreft een brede, toelopende V-hals in het zwart. Een ander kenmerk van het template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. De mouwen van het Sheffield United thuistenue bevatten twee brede banen. De ene band is zwart en de andere is rood. Verder heeft het tenue het iconische design. De bovenkant van het voetbalshirt is wit en verder wordt het tenue daaronder gekenmerkt door de rode en witte verticale banen. De rode banen zijn uitgerust met een print van ruiten, welke we ook kennen van het Argentinië thuisshirt 2018-2019. De adidas strepen staan in het zwart op de schouders en de rechterborst bevat het adidas logo in het zwart. Op het midden van het tenue en op de linkermouw prijkt het logo van sponsor USG/Union Standard Group. Het tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn rood met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden het adidas logo. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Sheffield United tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van zweet/vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sheffield United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Berge, Egan, McBurnie, McGoldrick, Sharp, Basham, Mousset en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Sheffield United uitshirt 2020-2021. 

Sheffield United voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Sheffield United thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel je Sheffield United tenue altijd in deze SHOP!

of  deze winkel! 

Sheffield United thuistenue 2020-2021