Sheffield United voetbalshirts 2019-2020

De nieuwbakken Premier League club Sheffield United en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. Sheffield United eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Championship en promoveerde daardoor naar de Premier League, het niveau waarop het in 2006-2007 voor het laatst actief was. In de nieuwe tenues speelt de club van manager Bielsa de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-2020. Adidas is sinds 2014 kledingsponsor van ''The Blades'' en dus ook verantwoordelijk voor de nieuwe tenues van dit seizoen.

Sheffield United thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Sheffield United thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale, rode en witte banen. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de witte, ronde hals. Deze is ook uitgerust met een zwarte band. De drie adidas strepen op de schouders zijn ook zwart en bovendien bevat het tenue rode mouwen. De mouwen worden afgesloten door een witte en zwarte band. Het adidas logo prijkt op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van Sheffield. Stponsor USG (Union Standard Group) staat vanaf dit seizoen zowel op het midden van het tenue als op de rechtermouw. De achterkant van het shirt bevat de bijnaam van de club: BLADES. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn overwegend rood.

Sheffield United uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Sheffield United uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het TIRO19 template van adidas. Het shirt bevat dunne, verticale banen. Deze banen zijn verdeeld in dunne, zilveren rondjes. Verder is het tenue uitgerust met een toelopende V-hals in het rood. Ook het logo van adi op de rechterborst is rood. De logo's van de club en USG staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue zijn rood. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sheffield United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Billy Sharp, Richard Stearman, O'Connell, Fleck, Egan en nog meer spelers.

Sheffield United voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Sheffield United voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel je Sheffield United tenue altijd in deze winkel!