12 juni 2017

Sheffield United thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sheffield United FC thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de Engelse club en de Duitse kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Sheffield United de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in Bramall Lane gedurende 2017-2018. Het seizoen 2017-18 is het 129e seizoen van Sheffield United en komend seizoen speelt de club in de Championship. Het afgelopen seizoen werd de club namelijk kampioen van de League One met in totaal 100 punten. Check hieronder meer informatie over het Sheffield United tenue.

Sheffield United thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Sheffield United thuisshirt voor 2017-2018 is traditioneel voorzien van rode en witte verticale banen. De voor- en achterkant van het shirt zijn voorzien van drie rode en twee witte banen en deze worden gescheiden door zwarte strepen. Ook de mouwen en de baan aan de zijkanten van het shirt zijn zwart. De biesjes en de ronde hals zijn in het rood. Op de linkerborst is het logo van Sheffield United te zien en het embleem van Adidas op de rechter. Midden op de borst is het shirt in het zwart met de naam van hoofdsponsor Teletext Holidays versiert. De witte trademark strepen van Adidas zijn op de schouders aangebracht. Deze drie witte strepen zijn ook op het zwarte voetbalbroekje aangebracht. De onderkant van het broekje bevat een dun wit lijntje. De rechterpijp bevat het logo van Sheffield en de linkerachterkant dat van kledingsponsor Adidas. Het Sheffield United tenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt met zwarte kousen welke voorzien zijn van een witte baan en het logo van Adidas in het rood. Een klassiek voetbalshirt welke komend seizoen onder andere gedragen zal worden door Billy Sharp,  Ched Evans en Kieron Freeman.

Sheffield United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sheffield United FC voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de clubshop en vanaf medio juli/augustus bij Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!