9 juni 2016

Sheffield United thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Sheffield United shirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Engelse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Sheffield United de League One, FA Cup en League Cup in Bramall Lane gedurende 2016-2017. Sheffield United is afgelopen seizoen als elfde geëindigd in de Engelse League One, waardoor het komend seizoen opnieuw op het derde niveau vna Engeland speelt. We bespeken hieronder het design van het nieuwe Sheffield United voetbalshirt.

Sheffield United thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sheffield United thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Verder wordt het nieuwe shirt van Sheffield gekenmerkt door de zwarte en witte accenten. Zo bevatten de schouders een zwart vlak, waarin de drie trademark strepen van Adidas lopen. Daarnaast is het shirt uitgerust met een zwarte crew neck met aan de onderkant een dunne witte lijn. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is zwart. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014 kledingsponsor van de club. De andere borst is uitgerust met het logo van de in 1889 opgerichte club, welke als bijnaam ''The Blades'' heeft. Op het midden van het voetbalshirt van Sheffield staat hoofdsponsor Alpharooms, welke vanaf dit seizoen de nieuwe sponsor is van de club. De mouwen van het shirt zijn overwegend rood. Het nieuwe Sheffield United tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode Adidas trademark strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een witte en grijze band. In de grijze band aan de bovenkant zijn drie rode strepen van Adidas verwerkt. Ook het logo van Adidas staat in het rood op de sokken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Sheffield United tenue voor 2016-2017, welke is uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Sharp, Baxter, Adams en nog meer spelers.

Sheffield United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sheffield United shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop en vanaf medio juli/augustus bij Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Sheffield -united -shirt -2016-2017