27 maart 2017

Sheffield Wednesday shirt ter ere van 150 jarig bestaan 2017-2018

Sheffield Wednesday heeft afgelopen weekend een speciaal shirt tere ere van het 150 jarig bestaan gelanceerd. Dit shirt zal door de Championship club gedragen worden in sommige uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het shirt zal dan dienen als 3e shirt. Voorafgaande aan de lancering van het nieuwe shirt schreef de club een speciale wedstrijd uit, waarbij supporters het shirt zelf konden ontwerpen. Het nieuwe shirt is als winnende shirt door de supporters gekozen. Sheffield Wednesday is op 4 september 1867 opgericht en bestaat dus in september 150 jaar. Check hieronder het design van het nieuwe voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Hillsborough.

Het nieuwe Sheffield Wednesday tenue ter ere van het 150 jarig bestaan is ontworpen door supporter Karl Nuttall en is overwegend wit met gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de klassieke polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijkt het logo van de club en een logo ter ere van de verjaardag van Sheffield. Hoofdsponsor Chansiri versiert het midden van het shirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een geel/goud voetbalbroekje en wit/goud gestreepte kousen. Check hieronder een foto van het tenue waarin het keurkorps van Carlos Carvahal komend seizoen zal schitteren.

Het voetbalshirt van Sheffield Wednesday zal vooralsnog alleen te koop zijn in de clubshop van de club. Mocht je hier niet aan kunnen komen, stuur ons gerust een mail. Check andere voetbalshirts van 2017-2018 in deze SHOP!