US Lecce voetbalshirts 2019-2020

De Italiaanse club Lecce heeft ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. US Lecce eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Serie B en speelt komend seizoen in de nieuwe voetbalshirts de Serie A en Coppa Italia wedstrijden. M908 is kledingsponsor van de club. Dit is een geheel nieuw sportmerk dat in samenwerking met de club werd ontwikkeld nadat Lecce afscheid nam van het Italiaanse sportmerk Legea. De club en M908 lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt en 3e shirt. Check.

US Lecce thuisshirt 2019-2020

Ieder shirt van Lecce heeft dit jaar een thema. De zon is het thema van het nieuwe thuisshirt. Het US Lecce thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de dunne, rode en gele verticale banen over het shirt. De mouwen van het voetbalshirt bevatten een brede rode taping met daarnaast een zwarte lijn. Verder is het thuistenue uitgerust met een V-hals. Op de borst staan de logo's van de club en kledingsponsor M908. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met geel/blauwe sidepanels. De kousen van het thuistenue zijn rood met aan de bovenkant blauw en gele banen.

US Lecce uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het thema van het US Lecce uitshirt voor 2019-2020 is de zee. Het shirt bevat een all-over print van blauwe golven over het shirt. Over het midden van het shirt loopt ook een rode en gele golf en deze kleuren komen ook weer terug in de V-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een broekje met dezelfde all-over print als het voetbalshirt en de kousen zijn ook blauw met een gele en rode band. Het thema van het 3e shirt van Lecce is de wind. Dit voetbalshirt is wit met een print van gele en rode golven aan de linker zijkant van het voetbalshirt. Deze print komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen en de V-hals. Het derde tenue van Lecce wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode en gele golven.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe US Lecce voetbalshirts, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als La Mantia, Mancosu, Lucioni, Falco, Scavone en nog meer sterren. De nieuwe Lecce tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Italiaanse clubs? Check het dan in deze winkel!

US Lecce voetbalshirts 2019-2020

US Lecce tenues 2019-2020