Juventus 3e shirt 2019-2020

Alle Juventus voetbalshirts voor 2019-2020 zijn nu bekend! Vandaag lanceerde de club in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe 3e shirt van de club uit Turijn. Dit derde shirt wordt door Juventus met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia gedurende 2019-2020. Bovendien wordt het alternatieve uitshirt gedragen in de Serie A wanneer het andere Juventus uitshirt voor 2019-2020 qua kleuren en design teveel overeenkomsten heeft met het tenue van het thuisspelende elftal. Eerder werd ook al het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd.  Ook komend seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor.

Licht blauw Juventus uit shirt en tenue 2019-2020

Na het revolutionaire Juventus thuisshirt (zonder de iconische zwarte en witte banen), heeft het Juventus 3e shirt ook een opvallend design. Het nieuwe Juventus 3e tenue voor 2019-2020 is namelijk overwegend turquoise (UNITY BLUE) en bevat komend seizoen waarschijnlijk een all-over print. Dit betreft een camouflage achtige print, welke overigens wat weg heeft van de all-over print op het nieuwste Juventus keepersshirt. Deze print loopt zowel over de body als over de mouwen van het nieuwe tenue van de Italiaanse kampioen. Verder is het nieuwe Champions League uittenue van Juventus uitgerust met zilveren details.  De drie adidas strepen op de schouders zijn zilver en hetzelfde geldt voor een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook de achterkant van de ronde hals is zilver. Het logo van adidas staat ook dit seizoen op de rechterborst van het tenue. Het Duitse sportmerk en Juventus hebben in ieder geval nog een contract tot 2027. De andere borst is uitgerust met het Juventus logo, inclusief drie sterren, die verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de club. JEEP (onderdeel van hoofdsponsor FIAT) stat sinds 2012 op het midden van de tenues van de Italianen en dat is ook dit seizoen het geval. Het nieuwe Juventus tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje. Ook het broekje bevat aan de zijkanten zilveren adidas strepen en de logo's op de kousen zijn ook zilver. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant zilveren adidas strepen. Op de kousen staan ook weer de logo's van adi en de club. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus 3e shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Ramsey, Chiellini, Mandzukic, Khedira, Pjanic en andere sterren.

Juventus 3e shirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe Juventus voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe Juventus 3e shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Juventus bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de voetbalshirts dragen dit seizoen.  Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus 3e voetbalshirt direct in deze SHOP!

of de ADIDAS SHOP

 

Juventus 3e shirt 2019-2020