13 mei 2019

Juventus keepersshirt 2019-2020

Tegelijkertijd met het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020 hebben adidas en de Italiaanse recordkampioen het keepersshirt voor 2019-2020 uitgebracht. Dit is het voetbalshirt dat door keepers als Wojciech Szczesny, Mattia Perin en Carlo Pinsoglio wordt gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn gedurende dit seizoen. Het nieuwe keeperstenue van Juventus is gebaseerd op een standaard template voor 2019-2020. Dit betreft namelijk het AdiPro19 template van het Duitse sportmerk.

Zwart Juventus keeper shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe template van adidas wordt ook gebruikt voor de keepersshirts van Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Manchester United en Bayern Munchen. Het keeperstenue van Juve is geheel in stijl van de clubkleuren van ''I Bianconeri.'' Het shirt is namelijk zwart met een all-over print welke wat weg heeft van een camouflage print. De keeperstenues van Juventus hebben een ronde, zwarte hals en de drie strepen van adidas staan dit seizoen aan de zijkanten van het keepersshirt van de club uit Turijn. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het Juventus logo, inclusief drie sterren, verwijzend naar de 35 kampioenschappen van de club. JEEP staat ook in 2019-2020 op het midden van de keeperstenues. De broekjes en de keeperskousen hebben dezelfde kleur als het shirt. Het broekje is namelijk zwart met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook volledig zwart met aan de bovenkant de drie bekende adi stripes. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus keepersshirt, waarin we met name Szczesny zullen zien.

Juventus keepersshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Juventus keepersshirt voor 2019-2020 kun je direct bestellen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het keeperstenue is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176 & voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs voor kinderen is EU 69,95 en voor volwassenen EU 89,95. In deze shops heb je de mogelijkheid het keeperstenue te bedrukken met een naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Juventus bedrukking gebruikt! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Juventus keepersshirt in de ADIDAS SHOP

of deze SHOP!