13 mei 2019

Juventus thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Italiaanse kampioen. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Italiaanse club in dit nieuwe tenue de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn gedurende 2019-2020. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van ''de Oude Dame.'' Het Duitse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2027. Dit seizoen heeft het nieuwe voetbalshirt van JUVE een opvallend design!

Bestel het nieuwste Juventus voetbalshirt direct in DEZE WINKEL of deze SHOP!

Juventus thuis shirt en tenue 2019-2020 

Het nieuwe Juventus voetbalshirt bevat komend jaar geen verticale zwarte en witte banen. Het tenue heeft waarschijnlijk het zogenaamde half-om-half design, dat we kennen van het voetbalshirt van Feyenoord. De rechterkant van het shirt is wit en de andere kant is zwart. Beide delen worden gescheiden door een opvallende en flitsende, verticale roze band. Deze roze kleur is een verwijzing naar de tenues die Juventus in de periode 1899-1903 droeg. Destijds droeg de recordkampioen van Italië een roze shirt met een zwarte stropdas. In 1903 stapte de club uiteindelijk over naar het zwart/wit gestreepte voetbalshirt, omdat de roze voetbalshirts steeds valer werden na het wassen. Juventus speler John Savage had hier een oplossing voor. Hij had een vriend in Nottingham, die supporter van Notts County was. Die stuurde hem wat zwart/witte shirts van Notts County toe en sindsdien draagt Juventus een zwart/wit gestreept voetbalshirt. Tot zover een stukje geschiedenis over het nieuwe Juventus thuisshirt.

De mouwen van het nieuwe Juventus tenue zijn contrasterend. De rechtermouw is zwart en de linkermouw is wit. De drie strepen van adidas bevinden zich op de schouders en zijn zwart. Hetzelfde geldt voor de ronde hals van het nieuwe Juventus tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club uit Turijn, inclusief drie gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 35 (of 37) kampioenschappen van de club. Op het midden van de tenues staat ook dit seizoen JEEP als hoofdsponsor. Moederbedrijf FIAT is sinds 2012 de hoofdsponsor van JUVE. De achterkant van het tenue bevat hetzelfde design als de voorkant. Dit design wordt echter onderbroken door een groot zwart vlak, waarin de namen en nummers van de spelers staan. Het nieuwe Juventus tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook dit design en bevatten op het midden een roze band. Zoals ieder seizoen zijn de voetbalshirts van Juve uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus voetbalshirt voor 2019-2020, dat gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Dybala, Moise Kean, Mandzukic, Costa, Bonucci, Can en nog meer andere sterren. Check ook het nieuwe Juventus trainingspak voor 2019-2020. 

Juventus thuisshirt bestellen

Het Juventus voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen is het shirt € 70,-.
De broekjes hebben voor kinderen een prijs van  € 35,- en voor volwassenen  € 40,-. De prijs van de sokken is  € 18,-  In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook het overzicht met Juve producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Juventus voetbalshirt in de ADIDAS SHOP

of deze SHOP!

of deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)