Juventus trainingspak 2019-2020

Het nieuwe Juventus trainingspak voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Italiaanse club! Het nieuwe pak bevat dezelfde kleuren als het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020. Het pak wordt door het keurkorps van trainer Massimiliano Allegri gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende het nieuwe seizoen. Evenals andere jaren bestaat het nieuwe pak uit een training top en een strakke trainingsbroek. Check hieronder alles over het nieuwe trainingspak van JUVE!

Wil je direct in het nieuwe Juventus trainingspak shinen? Bestel het exclusief in DEZE WINKEL of deze SHOP 

Zwart/roze Juventus trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Alle trainingspakken van adidas zijn dit jaar gebaseerd op het TIRO19 template van het Duitse sportmerk. Het nieuwe pak van Juventus vormt hier geen uitzondering op. De training top van dit pak bevat een semi-hoge hals en verder wordt de sweater gekenmerkt door de diagonale lijnen aan de zijkanten van de trainingstrui. Op de Juventus trainingstrui zijn deze diagonale lijnen grijs. Verder is de trainingssweater van Juventus geheel zwart. Een uitzondering hierop vormen de logo's van Juventus en de club op de borst. Deze zijn namelijk roze. Het thuisshirt van Juventus bevat dit jaar ook roze accenten en dit was ook de kleur van de Juventus tenues in de beginjaren van de club. Rond 1900 droeg 'I Bianconeri' namelijk een roze voetbalshirt met zwarte das. In 1903 stapte men over naar de zwart/wit gestreepte tenues, hoe we die vandaag de dag kennen (al is het nieuwe thuisshirt niet zwart/wit gestreept ;). Andere kenmerken van de nieuwe Juventus trainingstrui zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze zorgen ervoor dat de top nog strakker om het lichaam valt. De tops hebben traditioneel een normale pasvorm en bevatten ook geribbelde inzetstukken in de mouwen.

De nieuwe trainingsbroek van Juventus heeft dezelfde kleurencombinatie als de sweater. Deze is zwart met een diagonale band ter hoogte van de knieën. De drie strepen van adidas lopen geheel over de gehele lengte van de zijkanten van de nieuwe Juventus trainingsbroek voor 2019-2020 en zijn wit. De logo's van Juve en adi staan op de zijkanten van de broek en daarnaast zijn de trainingsbroek van Juventus uitgerust met twee zakken. Met de tailleband aan de bovenkant van de broek kan de fit aangepast worden en de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de broek snel over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. Zoals we van adidas gewend zijn, hebben de trainingsbroek een toelopende fit. Dit betekent dat ze strak om de benen vallen. Het gehele pak is uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Dybala, Moise Kean, Bonucci, Chiellini, Mandzukic, Douglas Costa en nog meer sterren vanaf nu wordt gedragen.

Juventus trainingspak 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Juventus pak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De trui heeft voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) een prijs van € 64,95. In kindermaten is de trainingsbroek € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus trainingspak direct in DEZE WINKEL 

of deze SHOP