20 april 2017

Scoor alleen vandaag 25% korting op maar liefst 4.000 adidas producten

Een aantal keer in het jaar geeft adidas 25% korting weg op verschillende producten in het kader van de FRIENDS en FAMILY campagne. Vandaag is het weer zo ver! 24 uur lang heb je de kans om een korting van 25% te scoren op maar liefst 4.000 producten van het Duitse sportmerk. Die kans kan je natuurlijk niet laten lopen! Voor een beetje overzicht in de chaos van 4.000 producten hebben wij een top 5 gemaakt van voetbalproducten waarop je een korting van 25% kan scoren, alleen vandaag (20 april 2017). Ongeveer 500-600 producten in deze speciale SALE actie van adidas zijn voetbal gerelateerde producten.

25% korting op voetbalschoenen Messi

We beginnen met de nieuwe goud/bronzen voetbalschoenen van Messi. Dit zijn de schoenen Messi adidas voetbalschoenen uit de TurboCharge pack, welke de speler van Barca en het nationale elftal van Argentinië momenteel draagt. Het bovenwerk van deze Messi PureAgility voetbalschoenen is goud, terwijl de onderkant fel groen is. Op alle schoenen uit dit pack geeft adidas een korting van 25% weg vandaag. Profiteer direct!

25% korting op adidas camouflage voetbalschoenen

Begin maart heeft adidas ook speciale camouflage voetbalschoenen gelanceerd. Deze CAMO voetbalschoenen bevatten een all-over print in het wit/grijs en deze schoenen zijn zowel gereleased in de ACE als de X versie. Op alle schoenen uit dit vette pack van adi geeft het merk ook een korting van 25% weg. Profiteer direct!

25% korting op adidas Champions League finale voetbal

De Champions League finale komt al in zicht. Op 3 juni vindt de finale van het kampioenenbal plaats in Cardiff. Tijdens deze finale spelen de clubs met een speciale bal, welke geheel in stijl is van de speelstad en het stadion waarin gespeeld wordt, het Millenium Stadium. Zo bevat de bal bijvoorbeeld een all-over dragon print, verwijzend naar de draak, die symbool staat voor Wales. Het is nog even afwachten welke clubs op 3 juni in de finale zullen staan. In de halve finales strijden Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus en Monaco om het felbegeerde finaleticket. Wil je nu al met de finale voetbal van adidas spelen? Ook op dit product geeft het Duitse sportmerk een korting van 25% weg! Profiteer direct!

25% korting op Real Madrid ZNE anthem trainingsjack 2017

Een product die bij ons ook goed in de smaak valt, zijn de zogenaamde adidas ZNE anthem jacks. Dit zijn de trainingsjacks die de clubs dragen wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. Wat ons betreft is het ZNE anthem jack van Real Madrid een echte topper. Dit jack is wit en wordt natuurlijk gekenmerkt door de capuchon. De drie strepen van adidas op dit jack zijn ook wit en het logo van het merk prijkt onopvallend op de linker mouw. Verder zijn de mouwen uitgerust met duimgaten, waardoor het jack nog strakker om het lichaam valt. Normaliter heeft dit trainingsjack een prijs van € 99,95 en alleen vandaag scoor je een korting van 25%! Profiteer direct!

25% korting op Olympique Marseille training sweater

We sluiten af met de de training sweater van Olympique Marseille en dat doen we dan vooral om de kleur van de training top. De trainingssweater van Marseille is namelijk geheel zwart. Deze training top werd door adidas eigenlijk gelanceerd om tijdens de voorbereiding op de Champions League te dragen. Echter omdat L'Om dit jaar het kampioenenbal niet bereikte, kon dit niet. Vandaar dat het logo van de Champions League op de rechter borst ook ontbreekt en de sweater een cleane uitstraling heeft. Ook op deze sweater geeft adidas een korting weg van 25%! Profiteer direct!

Dit is onze top! Er zijn nog eens 3.995 waarop je een korting van 25% scoort. Directe levering gegarandeerd!