18 januari 2018

Rosario Central voetbalshirts 2018-2019

De Argentijnse club Rosario Central heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike een nieuw thuisshirt en uitshirt gelanceerd. In het thuishirt speelt de club haar thuiswedstrijden in het Estadio Gigante de Arroyito gedurende 2018 en 2019. Spelers die in dit shirt gaan spelen zijn onder andere sterren als Marco Ruben, German Herrera en Gustavo Colman. Nike is dit jaar opnieuw verantwoordelijk voor het design van de shirts van de club uit Rosario. In 2014 tekenden Nike en Rosario een contract voor de duur van vijf seizoenen. Check hieronder alle details van de nieuwe voetbalshirts van de club, waar spelers als Angel Di Maria en Mario Kempes in het verleden gespeeld hebben.

Rosario Central thuisshirt 2018-2019

Het Rosario Central shirt is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de drie verticale gele banen over het shirt. Deze banen bevatten diagonale strepen, welke het shirt een flitsend design geven. Bovendien is het voetbalshirt van de Argentijnen uitgerust met een ronde hals. Over deze zogenaamde crew neck lopen de banen van het shirt door. De achterkant van de hals bevat een gele band. De mouwen van het shirt van Rosario Central zijn geheel navy blauw. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de in 1889 opgerichte club. Hoofdsponsor TCL versiert het midden van het tenue en subsponsor AUTOCREDITO staat op de rechter mouw. Het thuistenue van de club wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen met gele accenten.

Rosario Central uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Rosario Central is overwegend wit en in dit shirt komen ook weer de clubkleuren van de ''Cannalas'' terug. De mouwen van het uitshirt zijn namelijk geel en de achterkant van de crew neck is uitgerust met een navy blauwe band. Op de voorkant van het shirt staan weer de logo's van TCL, Nike en de Argentijnse club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en witte kousen.Check hieronder nog meer foto's van de voetbalshirts van Rosario Central. Zoals alle shirts van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Ben je op zoek naar het voetbalshirt van het Argentijnse voetbalelftal? Check deze link! 

Het is momenteel nog niet mogelijk deze voetbalshirts in Europa te bestellen! Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs bestellen? Check het exclusief in deze online SHOP!