Het Rosario Central voetbalshirt 2019 van Under Armour

De Rosario Central tenues van Under Armour zijn er dan eindelijk. Vanaf begin dit jaar is Under Armour kledingsponsor van de Argentijnse club. De club uit Rosario nam afscheid van Nike en presenteerde het andere Amerikaanse sportmerk als nieuwe verantwoordelijke voor de voetbalshirts en teamkleding. De deal met Under Armour is op 1 januari ingegaan. Helaas kon UA de nieuwe tenues voor 2019 niet op tijd produceren, waardoor de club even met een zelf ontworpen shirt speelde. Dat is nu verleden tijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt. In dit thuisshirt speelt Rosario Central de thuiswedstrijden in het Estadio Gigante de Arroyito gedurende 2019 en een deel van 2019-2020. Check hieronder alle details.

Het nieuwe Rosario Central thuisshirt voor 2019-2020 heeft de iconische navy blauwe en gele, verticale banen over het shirt. De voorkant van het tenue bevat vier gele banen en drie blauwe banen. De mouwen van het nieuwe tenue van de ‘’Canallas’’ zijn ook donkerblauw en verder staan op de borst de logo’s van Under Armour en de in 1889 opgericht club. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met kleine v-opening en staat hoofdsponsor TCL op het midden van het tenue. De rechter borst is ook nog uitgerust met een gouden badge. Deze gouden badge mag de club dit seizoen dragen, omdat het vorig seizoen de Argentijnse beker heeft gewonnen. De achterkant van het tenue is geheel blauw en aan de bovenkant staat de leus van de club: ‘’La masion del mis.’’ Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geheel donker blauw broekje met daarop ook de logo’s van de club en Under Armour. De kousen van het nieuwe thuistenue bevatten gele en blauwe blokken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbalshirt en check ook het door de club zelf ontworpen voetbalshirt, waarin slechts een aantal wedstrijden gespeeld werden.

Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ortigoza, Zampedri, Barrera, Herrera, Gil, Parot en andere sterspelers. Helaas is er maar weinig merchandising van Argentijnse clubs beschikbaar. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van een Argentijnse club? Check het exclusief in deze winkel!

 Directe levering!