17 februari 2016

Rosario Central uitshirt 2016

Het nieuwe Rosario Central uitshirt is officieel gelanceerd door Nike en de Argentijnse club. In dit voetbalshrit speelt Rosario de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2016. Nike is de kledingsponsor van Rosario Central.

Het nieuwe Rosario Central uitshirt 2016 is overwegend geel en is verder uitgerust met een klassieke polo kraag in het zwart. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Banco Municipal versiert het midden van het shirt en subsponsor Sineast versiert de mouwen. Het nieuwe uittenue van Rosario wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/gele kousen. Check hieronder een foto van het nieuwe shirt van Rosario. Eerder deze maand werd al het nieuwe Rosario Central thuisshirt voor 2016 officieel bekend gemaakt door de club en Nike.

Helaas weten we momenteel niet waar je het shirt van Rosario Central kan kopen. Voor alle nieuwste voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs ben je aan het goede adres bij Subside Sports! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Rosario -Central -uitshirt -2016