Rosario Central voetbalshirts 2023

Rosario Central en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Club Atlético Rosario Central voetbalshirts 2023 gepresenteerd met het motto ''Nuestros Colores. Nuestra Identidad.'' In deze tenues speelt de Argentijnse voetbalclub de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division en in de beker dit jaar. Vorig seizoen eindigde Rosario Central op de twintigste plaats in de competitie. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van de Argentijnse voetbalclub. Deze functie heeft het Britse sportmerk sinds begin 2022.

 

Rosario Central thuisshirt 2023

Het Rosario Central thuisshirt 2023 wordt gekenmerkt door de verticale donkerblauwe en gele banne. Dit jaar bevatten deze banen een design van dunnere lijnen. Het voetbalshirt bevat ook witte accenten. Ter ookte van de oksels bevindt zich een wit vlak en de zijkanten van het tenue bevatten een diagonaal blauw en wit vlak. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een blauwe V-hals en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor CityCenter Online versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het tenue staan het logo van Umbro en een print van de Schotse vlag met het oprichtingsjaar: 1899. De Schotse vlag is een verwijzing naar de eerste voorzitter van de Argentijnse club: Colin Calder. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonaal geel en wit vlak. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Rosario Central voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Infantino, Véliz, Malcorra, Servio, Ciccioli, Candia en nog meer spelers. Vooralsnog kun je deze voetbalshirts alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van een Argentijnse club? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering!

Rosario Central thuisshirt 2023

Rosario Central thuisshirt 2023

Rosario Central thuisshirt 2023