Rosario Central voetbalshirts 2022

De Argentijnse voetbalclub Rosario Central en kledingsponsor Umbro hebben deze week de nieuwe Rosario Central voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Club Atlético Rosario Central de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. De ''Canallas'' spelen haar thuiswedstrijden in het Estadio Gigante de Arroyito. Umbro is sinds begin 2020 de kledingsponsor van de Argentijnse voetbalclub en is dit jaar ook weer verantwoordelijk voor de tenues en trainingskleding van de club.

Rosario Central thuisshirt 2022

Het Umbro Rosario Central thuisshirt 2022 bevat dit jaar weer de bekende verticale gele en navy blauwe banen. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een combinatie van een V-hals en opstaande kraag. De binnenkant van de hals bevat een gele driehoek. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo in het wit en de andere borst bevat de badge van de in 1889 opgerichte club. Hoofdsponsor CityCenter Online versiert het midden van het tenue. De mouwen van het voetbalshirt zijn geel en worden afgesloten door een navy blauwe band. Op de mouwen van het tenue prijkt ook het logo van subsponsor Adelante. De onderkant van het voetbalshirt bevat een speciaal label met daarin een print van de Monumento a la Bandera, een herdenkingsmonument in de stad. Op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt ook de dubbele diamant van Umbro met de leus van de club: ''La Pasión del País.'' Op de achterzijde van het tenue prijkt bovendien het logo van subsponsor Duracril. Het thuistenue van Rosario Central wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met twee gele horizontale banen.

Rosario Central uitshirt 2022

Het Rosario Central uitshirt 2022 is wit en wordt gekenmerkt door de brede verticale gele band over het midden van het tenue. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere blauwe banen. Dit design komt ook weer terug in de taping op de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een blauwe band en het uitshirt heeft dezelfde kraag als het thuisshirt. De kraag is een combinatie van blauw en geel. Ook dit tenue bevat dezelfde details als het thuistenue. Deze details en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Rosario Central uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met gele en navy blauwe accenten. De kousen van dit tenue zijn ook overwegend donkerblauw.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Umbro Rosario Central voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Marco Ruben, Ojeda, Vecchio, Marinelli, Montova, Caraglio en nog meer spelers. Helaas is er maar weinig merchandising van Argentijnse clubs beschikbaar. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van een Argentijnse club? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering!

Rosario Central thuisshirt 2022

Detail Rosario Central thuisshirt 2022

Rosario Central uitshirt 2022