Rosario Central voetbalshirts 2024

De Argentijnse voetbalclub Rosario Central en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Rosario Central voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Club Atlético Rosario Central op de achtste plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Umbro de producent van de Rosario Central. Deze functie heeft het Britse sportmerk sinds 2022. Sinds vorig seizoen is City Center Online de hoofdsponsor.

Rosario Central thuisshirt 2024

Het Rosario Central thuisshirt 2024 heeft weer het bekende design van verticale blauwe en gele banen. In de gele banen is dit jaar dunne blauwe strepen verwerkt, die op het voetbalshirt lijken te zijn geverfd. De mouwen van het Rosario Central thuisshirt 2024 zijn blauw met aan de onderkant een blauw/gele band. Dit is ook de kleurencombinatie van de v-hals met subtiele opstaande kraag. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst het clublogo. De ster boven het logo van Rosario Central verwijst naar het winnen van de Copa CONMEBOL in 1995. Hoofdsponsor City Center Online versiert het midden van de Rosario Central voetbalshirt 2024. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt nog een detail. Onder het logo van Umbro staat de tekst: ‘’Rosario Cidudad Canalla’’. De laatste twee woorden zijn verwerkt in een lint. Het Rosario Central thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en geel/blauwe sokken.

De Umbro Rosario Central voetbalshirt 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in de onderstaande fanshop!

Rosario Central voetbalshirts 2024
Rosario Central voetbalshirts 2024
Rosario Central voetbalshirts 2024