27 januari 2016

Rosario Central thuisshirt 2016

De Argentijnse club Rosario Central heeft het nieuwe thuisshirt voor 2016 in samenwerking met Nike gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Rosario de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende komend seizoen. Thuishaven van Rosario is het Estadio Gigante de Arroyito in Rosario. Het nieuwe voetbalshirt van de Argentijnse club heeft komend jaar een echt vintage design. Dit bespreken we hieronder.

Het nieuwe voetbalshirt van Rosario Central is zoals altijd overwegend navy blauw en bevat dunne verticale gele banen. Sinds 1904 worden de shirts van Rosario gekenmerkt door de verticale blauwe en gele banen over het shirt. Verder bevat het shirt van Rosario Central een ronde hals, welke aan de achterkant wit is. De gele banen zijn dit jaar dunner dan normaliter het geval is. De rechter borst bevat het logo van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 verbonden aan de club. Voor deze periode was het Zuid Amerikaanse merk Olympikus kledingsponsor van de Argentijnse club. Hoofdsponsor Banco Municipal staat op het midden van het shirt. De Zuid Amerikaanse bank is ook sinds 2014 verbonden aan de club. De mouwen van het voetbalshirt van Rosario zijn geheel blauw en op de linker borst staat het logo van de club. Het nieuwe Rosario Central tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw short en navy blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van de club.

Helaas weten we momenteel niet waar je het shirt van Rosario Central kan kopen. Voor alle nieuwste voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs ben je aan het goede adres bij Subside Sports! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Rosario -central -thuis -shirt -2016