29 januari 2017

Rosario Central voetbalshirts 2017

De Argentijnse club Rosario Central en Nike hebben de nieuwe shirts voor 2017 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts en tenues speelt de Argentijnse club uit Rosario de Primera Division wedstrijden in Argentinië gedurende 2017. De club presenteerde in samenwerking met Nike tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt. We bespreken ze allebei hieronder.

Rosario Central thuis shirt en tenue 2017

Het nieuwe Rosario Central thuisshirt voor 2017 wordt gekenmerkt door de blauwe en gele verticale banen over het shirt. De gele banen zijn weer verdeeld in dunnere flitsende gele strepen. Verder bevat het shirt blauwe mouwen en is het trikot uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een gele band. Hierboven staat het oprichtingsjaar van de club: 1889. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het voetbalshirt staat shirtsponsor Banco Municipal. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een speciale strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele details.

Rosario Central uit shirt en tenue 2017

Het nieuwe uitshirt van Rosario Central heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt bevat witte en gele verticale banen en de gele banen zijn weer verdeeld in flitsende, dunnere gele strepen. De mouwen van het shirt zijn wit en de strip aan de zijkanten van het shirt zijn blauw. De crew neck van het shirt bevat aan de achterkant een gele en blauwe baan en de logo's van Nike, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe en gele details.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Rosario Central uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Rosario Central shirt of tenue kopen

Vooralsnog zijn de nieuwe shirts van Rosario nergens te koop. Ben je op zoek naar andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs? Check dan deze officiële SHOP! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!


Rosario -central -voetbalshirt -2017

Rosario -central -uit -shirt -2017