Rode Duivels keepersshirt 2020-2021

De KBVB en adidas hebben inmiddels ook het nieuwe België keepersshirt voor Euro 2020 gelanceerd. In dit keeperstenue spelen de keepers van de Rode Duivels niet alleen de EK 2020 wedstrijden, ze werken in dit tenue namelijk ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden af ter voorbereiding op het WK van 2022. De lancering van het nieuwe keepersshirt volgt twee maanden na het bekend maken van het België Euro 2020 voetbalshirt. Adidas is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Rode Duivels tenues en trainingskleding. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2014.

Zwart/blauw België keeper shirt en tenue EK 2020

Het Rode Duivels keepersshirt 2020-2021 is, evenals alle andere adidas Euro 2020 keepersshirt, gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. Het keepersshirt van België is overwegend zwart en bevat verschillende vlakken met een all-over print in twee tinten lichtblauw. Dit betreft een camouflage achtige print. Deze print is verwerkt in de adidas EQT V-hals. Deze hals is weer geïnspireerd door de V-hals die adidas vooral gebruikte in de jaren '90. Daarnaast is de print verwerkt in een taping aan de zijkanten van het voetbalshirt en de mouwen. De drie strepen van adidas staan dit seizoen alleen op de schouders en zijn ook lichtblauw. Hetzelfde geldt voor het performance logo van adi op de andere borst. De linkerborst is voorzien van het nieuwe logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond, de KBVB. Dit logo bestaat sinds december uit een goud schild met daarin drie verticale banen in de kleuren van de Belgische vlag (zwart/geel/rood) en een halve cirkel in het zwart. Deze vormen de letter B. Onder het schild is een rozenkrans verwerkt en boven het logo staat een kroon.

Het België keeperstenue voor Euro 2020 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten weer een lichtblauwe taping met camouflage print. Dit broekje bevat ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen van het keeperstenue zijn zwart. Adidas heeft het België keepersshirt ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Courtois, Mignolet, Casteels en Sels.

België keepersshirt Euro 2020 bestellen

Het zwarte Rode Duivels keepersshirt 2020-2021 van adidas kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL) heeft het keeper shirt een prijs van € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het shirt een prijs van € 49,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Rode Duivels keepersshirt direct in deze SHOP!