Nieuw 2019 voetbalshirt voor dames van CF Monterrey

De Mexicaanse club Rayadas Monterrey heeft de nieuwe thuisshirts voor 2019 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt spelen de dames van CF Monterrey de wedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende dit seizoen. Rayadas is namelijk het vrouwenelftal van Rayados Monterrey en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Technologico in Monterrey. Puma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Mexicaanse club. Deze functie heeft het Duitse sportmerk namelijk sinds 2014. Check hieronder alles over het design van het nieuwe voetbalshirt van ‘’de gestreepten.’’

Het nieuwe Rayadas Monterrey thuisshirt voor 2019 wordt gekenmerkt door de brede, navy blauwe band over het midden van het voetbalshirt. Deze band wordt aan weerszijden geflankeerd door dunnere navy blauwe banen. Ter hoogte van de borst worden de banen onderbroken door het Puma logo en het loog van de club. De mouwen zijn navy blauw en bevatten iets onder het midden twee witte banen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een v-hals. Op het shirt staan zoals altijd bij Mexicaanse clubs het geval is, veel sponsoren. Op het shirt staat niet alleen sponsor AT&T, maar ook Coca Cola en Rayadas. Het logo van Puma staat ook op de mouwen en aan de binnenkant van de kraag staat de leus van de club: ‘’En La Vida – Y en La Cancha.’’ Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen met witte details.

Dit is overigens voor het eerst in de geschiedenis dat Puma een speciaal voetbalshirt voor het dameselftal van Rayados Monterrey lanceert. Dit shirt kan je nergens bestellen? Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van andere Mexicaanse clubs? Bestel het exclusief in deze winkel!