28 november 2018

Het Rayados Monterrey 3e voetbalshirt voor 2019

De Mexicaanse club Rayados Monterrey heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma een flitsend, nieuw 3e shirt voor 2019 bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Rayados de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX in 2019. Het shirt is dit jaar een ode aan het eerste voetbalshirt van de club. CF Monterrey werd op 28 juni 1945 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Tecnológico in Monterrey. Check hieronder alle details van het flitsende shirt.

Het nieuwe CF Monterrey 3e shirt is overwegend navy blauw en de linker onderkant van het voetbalshirt is wit. De overgang tussen deze twee kleuren wordt bewerkstelligd door het zogenaamde brush effect. De linkermouw van het voetbalshirt is ook wit. Verder bevat het nieuwe tenue van Rayados een klassieke henley collar met drie knopen en een witte band. De rechter mouw is blauw. Zoals we gewend zijn van Mexicaanse clubs staat het voetbalshirt bol met sponsoren, zoals BBVA Bancomer, Vidusa, Tecate Hagamoslobie en HEB. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen en de linker borst is uitgerust met het embleem van de Mexicaanse club. Boven het loog van Rayados staan vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de vier landskampioenschappen van de club. Onder het logo van de Mexicaanse club prijken drie gouden sterren. Deze sterren zijn een ode aan het winnen van de ConCACAF Champions League in 2011, 2012 en 2013. Het nieuwe derde tenue van Monterrey wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen met witte details. Ook deze tenues zijn natuurlijk weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts van Monterrey, welke gedragen worden door spelers als Mori, Rodolfo Pizarro, Nicolas Sanchez, Pabon, Madrigal en andere sterspelers!

Het nieuwe CF Monterrey voetbalshirt kan je alleen bestellen in de officiƫle shop van de Mexicaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Mexicaanse clubs? Bestel het exclusief in deze winkel!